NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Experts in systeemintegratie

Experts in systeemintegratie

De technische installaties op het gebied van de meet- en regeltechniek aan elkaar knopen blijkt in de praktijk een uitdaging te zijn. Kieback&Peter is als systemintegrator een expert en zorgt voor de probleemloze integratie van alle technische installaties in één enkel ‘smart’ building systeem.

Experts voor systeemintegratie bij gebouwen

Voor de efficiënte en veilige werking van de technische installaties in gebouwen, hebben facility managers centrale gebouwbeheersystemen nodig, zodat alle systemen probleemloos en samen functioneren. Dit is een uitdaging, aangezien de installatiedelen verschillende functiegebieden hebben en van allerlei fabrikanten zijn. Bovendien spreken de diverse installatiedelen vaak niet dezelfde taal, hebben zij niet dezelfde aansluitingen en gebruiken vaak hun eigen analoge of digitale communicatie.

960-x-480-systeemintegratie

In deze complexe omgeving biedt Kieback&Peter eenvoud. De experts van Kieback&Peter zijn specialisten op het gebied van systeemintegratie en hebben veel kennis m.b.t. communicatieprotocollen. Of het nu gaat om BACnet®, LON®, KNX®, EnOcean® , M-bus, Modbus, OPC of andere communicatieprotocollen, Kieback&Peter kent alle bus systemen, communicatietalen, bekabelde en draadloze dataverbindingen. De platform-onafhankelijke building management software en services verenigen zich gemakkelijk met de ICT-infrastructuur van de klant.

960-x-480-qanteon

Geïntegreerd gebouwbeheer en energiemanagement

Met het smart building systeem van Kieback&Peter is gebouwbeheer ingegrepen. Zo kunnen alle technische installaties vanuit elke locatie en 24/7 worden beheerd en bent u altijd in real time geinformeerd over de status van de technische installaties. Met het gebouwbeheersysteem Qanteon is bovendien energiemanagement mogelijk. U kunt hiermee op eenvoudige wijze het besparingspotentieel ontdekken, energiebesparingen realiseren en het effect controleren.

www.kieback-peter.com/nl/be/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details