00:40
06-02-2020

F3 en F5 van Franke | Voorop in innovatie en design

Armaturenlijnen F3 en F5 van Franke Water Systems voldoen moeiteloos aan de hoge eisen van openbare wasruimten. Een compleet sanitair systeem waarbij een lange levensduur, kwaliteit, functionaliteit en design centraal staan.

F3: functioneel en robuust

De zelfsluitende F3S blinkt in veel gebruikte ruimten uit vanwege haar spaarzaamheid in water en onverwoestbare karakter. De opto-elektronisch gestuurde F3E is ideaal voor toepassingen in de voedingsindustrie en ziekenhuizen: de sensor registreert de beweging en laat het water stromen, de geïntegreerde hygiënespoeling zorgt voor gegarandeerde waterkwaliteit.

SPECS F3-lijn

– Vernieuwende, modulaire technologie

– Hydraulische en elektronische zelfsluitende opties

– Duurzaam en eenvoudig te reinigen

F5: wereldprimeur op technologisch gebied

De eerste keramische, zelfsluitende patroon ter wereld. F5 maakt een stagnatievrije, hydraulische sturing van de waterstroom mogelijk. Dankzij de constructie met gescheiden media werkt de nieuwe FRAMIC patroon onafhankelijk van de stroomdruk. De F5-lijn kent drie technologieën: de zelfsluitende F5S, de opto-elektronisch gestuurde F5E en de ééngreepsmengkraan F5L met geïntegreerde thermostatische verbrandingsbeveiliging, nu ook verkrijgbaar voor douchegelegenheden.

SPECS F5-lijn

– Een primeur: FRAMIC keramisch binnenwerk

– Keramische kleppen en mengtechnologie in hydraulische kranen

– Thermostatische beveiliging tegen verbranding

– Hydraulische en elektronische zelfsluitende opties

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Over Franke Water Systems Benelux

Installatie en Bouw België partners