NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
FACQ breidt uit in Limburg

FACQ breidt uit in Limburg

FACQ, specialist in badkamers en verwarming, versterkt haar aanwezigheid in Limburg met de opening van een tweede sanicenter. Na Hasselt is het de beurt aan Genk om de Belgische keten te ontvangen. En zo zet FACQ weer een stap richting hun doel om elke vakman te bedienen binnen een straal van 30 minuten.

Een strategische en makkelijk bereikbare ligging

Het nieuwe sanicenter te Genk opent op 10 februari haar deuren. Dankzij de onmiddellijke nabijheid van de ring is de zichtbaarheid gegarandeerd ende toegang gemakkelijk en snel. Deruime parking zorgt voor de ontvangst van de professionals uit de sector. Het nieuwe sanicenter beschikt eveneens over de “Facq Collect & Go”-dienst, een een apartafhaalpunt voor een nog snellere service. Een bestelling geplaatst voor 18u via de e-shop, telefonisch of via mail staat de volgende dag klaar in het gekozen sanicenter.

Nabijheid en beschikbaarheid, de voordelen van een sanicenter

Het sanicenter uit Genk heeft een oppervlakte van 1.500 m2 en biedt een ruime keuze aan producten aan. De openingsuren van de sanicenters van FACQ zijn flexibel om zo goed mogelijk aan de noden van de professionals te voldoen.

De professionele teams van FACQ staan klaar in het sanicenter van Genk:
15 Vaartstraat, 3600 Genk.
Tel: 089/39 50 81
Fax: 089/39 50 80
email : 
genk@facq.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details