flamco

Ondertekening samenwerking door de heer Jaron Weishut, Managing Director The Green Village (l) en de heer Maarten van de Veen, Executive Director HFC Aalberts.

00:32
11-07-2019

Flamco en HSF willen waterstoftechnologie voor elk huishouden beschikbaar maken

Innovatief partnerschap met proeflab The Green Village in Delft

Flamco en HSF willen dat elk huishouden in de toekomst veilig gebruik kan maken van waterstoftechnologie voor verwarming. Zij hebben daarom besloten te participeren in The Green Village in Delft. Dit platform biedt mogelijkheden om de toepassing van waterstof als duurzame energiedrager in een gecontroleerde en reële omgeving verder te onderzoeken en testen.

Flamco en HSF zien waterstof als een veelbelovende, alternatieve energiebron voor het verwarmen van woningen. De innovatieve bedrijven, beide onderdeel van Aalberts, willen grenzen verleggen om de energietransitie mogelijk te maken. Waterstof kan de energiebehoeften van huishoudens op een duurzame manier en zonder schadelijke uitstoot invullen. Om waterstoftechnologie op een veilige en toegankelijke manier toe te passen, is verder onderzoek en ontwikkeling nodig. Stichting Green Village beschikt over een platform met praktijklocatie om duurzame innovaties in bestaande woningen te onderzoeken en testen. Naast de TU Delft participeren diverse bedrijven, overheden en onder andere netbeheerders in het platform.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Installatie en Bouw België partners

Efficiënt en comfortabel gebouwbeheer dankzij intelligent systeemEM SIGN HB 27M 3/8H AT