NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Flamco levert Simplex thermostaatkoppen nu ook in België en Luxemburg

Flamco levert Simplex thermostaatkoppen nu ook in België en Luxemburg

Nieuwe productgroep voor energiebesparing bij verwarmingssystemen

Flamco levert haar Simplex thermostaatkoppen nu ook op de Belgische en Luxemburgse markt. Het assortiment omvat diverse uitvoeringen, van standaard tot exclusief. Ook de nieuwste exemplaren – TC-E1 en TC-S3 – die in maart werden geïntroduceerd, zijn meteen leverbaar.

Simplex thermostaatkoppen behoren tot de beste van de markt. Ze combineren goede technische eigenschappen met een aantrekkelijk design. Hun hoge energieprestaties (Tell-klasse I) leveren besparingen tot wel 19 procent op. Mede dankzij het moderne, hoogglans uiterlijk van hoogwaardig kunststof passen ze in elk hedendaags interieur, zowel bij nieuwbouw als renovatie.

Nieuwe producten

Nieuw in het Flamco assortiment zijn de TC-E1 en TC-S3 thermostaatkoppen. De TC-E1 is een exclusieve uitvoering met een minimalistisch ontwerp en een schuifknop om de gewenste temperatuur te fixeren. De TC-S3 is een standaard thermostaatknop met een robuust en compact ontwerp. Beide thermostaatkranen zijn voorzien van een vloeistofsensor, nulinstelling, vorstbeschermingsinstelling en schroefdraadaansluiting M 30 x 1,5. De klemkoppeling maakt aansluiten makkelijk. De TC-E1 en TC-S3 zijn leverbaar in wit en chroom.

Naast losse thermostaatkoppen levert Flamco ook een multifunctionele thermostaatkraan met geïntegreerde TC-D1 thermostaatkop: Variodesign. Alle producten zijn verkrijgbaar bij de installatiegroothandel.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details