f12161_regulator_valve_3d_s59544-kopieren

De TC-E1 en TC-S3 thermostaatkoppen van Simplex.

00:37
04-07-2019

Flamco levert Simplex thermostaatkoppen nu ook in België en Luxemburg

Nieuwe productgroep voor energiebesparing bij verwarmingssystemen

Flamco levert haar Simplex thermostaatkoppen nu ook op de Belgische en Luxemburgse markt. Het assortiment omvat diverse uitvoeringen, van standaard tot exclusief. Ook de nieuwste exemplaren – TC-E1 en TC-S3 – die in maart werden geïntroduceerd, zijn meteen leverbaar.

Simplex thermostaatkoppen behoren tot de beste van de markt. Ze combineren goede technische eigenschappen met een aantrekkelijk design. Hun hoge energieprestaties (Tell-klasse I) leveren besparingen tot wel 19 procent op. Mede dankzij het moderne, hoogglans uiterlijk van hoogwaardig kunststof passen ze in elk hedendaags interieur, zowel bij nieuwbouw als renovatie.

Nieuwe producten

Nieuw in het Flamco assortiment zijn de TC-E1 en TC-S3 thermostaatkoppen. De TC-E1 is een exclusieve uitvoering met een minimalistisch ontwerp en een schuifknop om de gewenste temperatuur te fixeren. De TC-S3 is een standaard thermostaatknop met een robuust en compact ontwerp. Beide thermostaatkranen zijn voorzien van een vloeistofsensor, nulinstelling, vorstbeschermingsinstelling en schroefdraadaansluiting M 30 x 1,5. De klemkoppeling maakt aansluiten makkelijk. De TC-E1 en TC-S3 zijn leverbaar in wit en chroom.

Naast losse thermostaatkoppen levert Flamco ook een multifunctionele thermostaatkraan met geïntegreerde TC-D1 thermostaatkop: Variodesign. Alle producten zijn verkrijgbaar bij de installatiegroothandel.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Installatie en Bouw België partners

‘De beste luchtkwaliteit aan een zeer laag verbruik’Xilio Linum Professionele installatie