Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Jaarboek

Flandria maakt met haar gestuurde gasconvectors individuele gasverwarming terug actueel

De Stratos MB is één van de zuinigste verwarmingstoestellen op de markt én heeft een prachtig design.

Tekst | Kris Vandekerckhove

Beeld | Flandria Heating

14 april 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Wie kent Flandria nu niet? Is het niet van de befaamde motorfietsen, dan is het zeker van de legendarische wielerploeg. Vandaag staat ­Flandria vooral bekend om zijn hoogkwalitatieve, efficiënte en duurzame gasverwarmingstoestellen. Aardgas is immers de milieu­vriendelijkste fossiele brandstof.

Flandria is met meer dan 100 jaar op de teller nog steeds hét merk voor gasconvectoren in België. Het was dan ook uitstekend nieuws dat een jong en dynamisch team enkele jaren geleden de fakkel overnam. Het nieuwe team koos meteen voor duidelijke communicatie, met als speerpunt een gloednieuwe website. Er werd ook stevig geïnvesteerd in stock, waardoor vlotte service gegarandeerd is. Dat resulteerde meteen in een stijgende omzet. Ook de nieuwe Stratos MB-serie maakt serieuze golven op de gasconvectorenmarkt …

Stratos MB garandeert flexibele installatie

Met een rendement van 92,6% is de Stratos MB één van de zuinigste verwarmingstoestellen op de markt. De belangrijkste voordelen zijn:

  • Gesloten verbranding, waardoor zuurstof van buitenaf komt;
  • Bij gestuurde gasconvectors is het mogelijk om de aan- en afvoer op een andere plaats te hebben dan het toestel zelf; Zo wordt het zelfs moge­lijk om gasconvectors met een open ver­branding te veranderen naar gesloten verbranding.
  • Door de ingebouwde ventilator (gedwongen afvoer) is het mogelijk om met een langere afvoerbuis te werken;
  • En natuurlijk, het modern design!

Gas of elektriciteit?

Er wordt veel gezegd en geschreven over elektrici­teit. Maar dat is in verbruik vaak een dure oplossing. Gas is daarentegen goedkoop en op vele plaatsen nog steeds het beste alternatief. Bij een Flandria-toestel geniet je van comfortabele stralings- en convectiewarmte. De warmte van deze toestellen is op elk moment beschikbaar en geeft meteen resultaat. Ook regel je de tempera­tuur kamer per kamer in tegenstelling tot centrale verwarming. Flandria is dan ook de ideale – én milieuvriendelijke – oplossing om vele gezinnen voor een laag budget van aangename warmte te voorzien.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details