Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Nieuws

Flexibel de toekomst in met de CAPBs meetoplossingen

installatie-bouw_capbs-device-met-wq10_nederlands-kopieren

27 maart 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

EURO-INDEX stelt met de CAPBs device handgreep de nieuwste uitbreiding binnen hun modulaire CAPBs meetsysteem voor. De device brengt weer nieuwe mogelijkheden met zich mee waardoor de klant nu nog meer vrijheid krijgt bij het bepalen van zijn of haar meetinstrument.

installatie-bouw_capbs-device-kopieren

Bij de moderne onderhouds- en installatietechnicus gebeurt het vaak dat één meetinstrument gewoonweg niet veelzijdig genoeg is om alle parameters te kunnen weergeven. Hierop biedt CAPBs het antwoord. Met de CAPBs modulaire meetoplossing kan het meetinstrument aangepast worden aan elke situatie. Dankzij het flexibele systeem kan de nodige sensor eenvoudigweg in de handgreep geklikt worden en kan men beginnen meten. Het brede assortiment aan sensoren maakt van CAPBs een meetinstrument met talloze toepassingen, waaronder gasdetectie, gasdruk, binnenklimaat, temperatuur en meer.

installatie-bouw_capbs-device-met-pt70_nederlands-kopieren

De CAPBs device is de nieuwste handgreep binnen dit assortiment. Deze handige basis met duidelijke display is voorzien van 2 aansluitingen. Klik een CAPBs sens meetmodule onder- of bovenaan in de handgreep en de meting kan beginnen. Bovendien biedt CAPBs zekerheid voor de toekomst, de handgrepen blijven compatibel met alle huidige en toekomstige sens meetmodules.

Ontdek het aanbod op www.capbs.be

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details