Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Verlichting

Flexibel inzetbaar lichtlijnsysteem: TruSys Flex®

asset-8087989_TRUSYS_TRUNKING_SYSTEM_LOGISTIC_CENTER_MOLSHEIM[2]
LEDVANCE TruSys Flex® is een IP40 LED armatuursysteem voor toepassing in industrie, magazijnen en werkplaatsen

Beeld | LEDVANCE

28 maart 2023 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

TruSys Flex® van LEDVANCE is een nieuwe generatie lichtlijnsysteem, speciaal ontwikkeld voor magazijnen, hoge hallen en industrie. De nieuwe generatie biedt meer flexibiliteit aan mogelijkheden voor de lichtplanner en installateur.

LEDVANCE TruSys Flex® is een IP40 LED armatuursysteem met een inklikoplossing met drukknoppen voor eenvoudige installatie zonder gereedschap. Het product heeft een hoge energie-efficiëntie van maximaal 175 lm/W met een plaatstalen behuizing (RAL 9016) inclusief een PMMA-lens. Het systeem kan worden gebruikt als directe vervanging voor installaties met T5 of T8 fluorescentielampen en is geschikt voor toepassingen in industriële hallen, magazijnen met hoge stellingen, garages en supermarkten.

LEDVANCE TruSys Flex® is een IP40 LED armatuursysteem met een inklikoplossing met drukknoppen voor eenvoudige installatie zonder gereedschap.

De Energy Rail (in 3 lengtematen) met vast geïntegreerde 5- en 8-polige kabel vormt de basis voor flexibele toepassingen. De TruSys Flex® lichtmodules bieden verschillende lumenpakketten (tot 12.100 lumen), uitstralingshoeken (30/60/90/120/2×30 graden) en reflectoren (prisma, opaal). Het systeem is beschikbaar als On/Off, DALI-2 en Emergency versie, en heeft ENEC-keurmerk. Accessoires zijn beschikbaar om het systeem flexibel en veelzijdig te combineren met bijvoorbeeld Tracklights, blinde afdekplaten en gependeld te monteren. TruSys Flex® wordt geleverd met een garantie van 5 jaar.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details