NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Flexibel inzetbaar lichtlijnsysteem: TruSys Flex®
LEDVANCE TruSys Flex® is een IP40 LED armatuursysteem voor toepassing in industrie, magazijnen en werkplaatsen

Flexibel inzetbaar lichtlijnsysteem: TruSys Flex®

TruSys Flex® van LEDVANCE is een nieuwe generatie lichtlijnsysteem, speciaal ontwikkeld voor magazijnen, hoge hallen en industrie. De nieuwe generatie biedt meer flexibiliteit aan mogelijkheden voor de lichtplanner en installateur.

LEDVANCE TruSys Flex® is een IP40 LED armatuursysteem met een inklikoplossing met drukknoppen voor eenvoudige installatie zonder gereedschap. Het product heeft een hoge energie-efficiëntie van maximaal 175 lm/W met een plaatstalen behuizing (RAL 9016) inclusief een PMMA-lens. Het systeem kan worden gebruikt als directe vervanging voor installaties met T5 of T8 fluorescentielampen en is geschikt voor toepassingen in industriële hallen, magazijnen met hoge stellingen, garages en supermarkten.

LEDVANCE TruSys Flex® is een IP40 LED armatuursysteem met een inklikoplossing met drukknoppen voor eenvoudige installatie zonder gereedschap.

De Energy Rail (in 3 lengtematen) met vast geïntegreerde 5- en 8-polige kabel vormt de basis voor flexibele toepassingen. De TruSys Flex® lichtmodules bieden verschillende lumenpakketten (tot 12.100 lumen), uitstralingshoeken (30/60/90/120/2×30 graden) en reflectoren (prisma, opaal). Het systeem is beschikbaar als On/Off, DALI-2 en Emergency versie, en heeft ENEC-keurmerk. Accessoires zijn beschikbaar om het systeem flexibel en veelzijdig te combineren met bijvoorbeeld Tracklights, blinde afdekplaten en gependeld te monteren. TruSys Flex® wordt geleverd met een garantie van 5 jaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details