TG130 FLIR
00:57
05-02-2016

FLIR TG130 helpt bij de besparing van energiekosten

FLIR heeft bekend gemaakt dat de nieuwe TG130-spotwarmtebeeldcamera verkrijgbaar is in Europa. Met deze camera kunnen thuisklussers en professionals temperatuurgerelateerde problemen in huis lokaliseren en oplossen. De TG130 is speciaal ontwikkeld voor seizoensinspecties en herstelwerkzaamheden in woningen en brengt temperatuurgerelateerde problemen in kaart om energiekosten te kunnen besparen.

De TG130 is voorzien van FLIR’s revolutionaire Lepton®-warmtebeeldcamera en is bedoeld voor het:

  • Lokaliseren van warmteverlies rond deuren, vloeren, wanden, leidingen of ramen.
  • Vinden van de plekken waar isolatie ontbreekt en het ontdekken van tochtproblemen door te laten zien waar koude lucht het huis binnenkomt.
  • Lokaliseren van de oorzaak van waterlekkages of het vinden van muizennesten in muren.
  • Besparen van tijd en geld bij het oplossen van HVAC-problemen en elektrische problemen die van invloed zijn op huishoudelijke apparaten, en het controleren of voedsel op een veilige temperatuur wordt bewaard en geserveerd.

De draagbare, ergonomische TG130 vereist geen speciale training of ervaring met warmtebeeldtechnologie. Richt de warmtebeeldcamera op een object of oppervlak om de temperatuur te meten en druk vervolgens op de knop om het beeld vast te leggen.

De FLIR TG130 heeft een adviesprijs van EUR 249 (ex. BTW) en is verkrijgbaar via FLIR-partners. Ga voor meer informatie naar www.flir.com/TG130.   

 


 

Over FLIR Systems
FLIR Systems, Inc. is wereldleider op het gebied van de ontwikkeling, productie en marketing van sensorsystemen waarmee perceptie en bewustzijn worden verbeterd. De geavanceerde warmtebeeld- en dreigingsdetectiesystemen van FLIR worden ingezet voor diverse soorten beeld-, thermografie- en beveiligingstoepassingen waaronder bewakingssystemen op de grond en vanuit de lucht, conditiebewaking, R&D, productieprocescontrole, zoek- en reddingsoperaties, onderschepping van drugs, navigatie, transportveiligheid, (maritieme) grenscontroles, milieubewaking en CBRNE-detectie. Ga voor meer informatie naar de website van FLIR: www.FLIR.com.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: camera , FLIR Systems , Nieuws , TG130

Installatie en Bouw België partners

Annemie Turtelboom ministerie van Energie