NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Fluidmaster en IPEE bundelen krachten

Fluidmaster en IPEE bundelen krachten

Fluidmaster en IPEE, allebei gedreven door de ambitie om sanitaire oplossingen te ontwikkelen die future proof zijn, hebben onlangs getekend om hun kennis en expertise te bundelen. Op ISH in Frankfurt kondigden de bedrijven officieel hun samenwerking aan. Ze stelden ook hun eerste gezamenlijk ontwikkeld product voor aan het grote publiek: een revolutionair smart toilet.

Haico Kroep, Marketing Manager van Fluidmaster: “Fluidmaster is steeds gefocust op innovatie. De technologie van IPEE had al eerder onze aandacht getrokken. Dus toen het bedrijf het idee opperde om samen een ​​smart toilet te ontwikkelen – een echt slim toilet – hebben we niet geaarzeld om met hen in zee te gaan.”

Jan Schoeters, CEO van IPEE: “Met Fluidmaster als een van de grootste spelers op het gebied van toiletframes en spoelsystemen, zijn ze een voor de hand liggende partner. Door samen te werken met een ervaren bedrijf zoals Fluidmaster kunnen we op een snelle en doelgerichte manier een systeem ontwikkelen dat geschikt is voor een groot deel van de markt.”

Spectre, het smart toilet van Fluidmaster en IPEE, heeft een aantal troeven ten opzichte van traditionele automatisch gespoelde toiletten: het is waterbesparend, het spoelt niet op het foute moment en is uitgerust met blokkeringsdetectie, om overstroomde vloeren te vermijden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details