NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Franke, geavanceerd mooi voor elke sanitaire ruimte

Franke, geavanceerd mooi voor elke sanitaire ruimte

Schoon, hygiënisch en veilig. Franke biedt een uitgebreide reeks oplossingen voor openbare wasruimtes. Van wasgoot tot kraan, van handendroger tot toilet. Zo kan elke sanitaire ruimte functioneel en mooi zijn.

Franke staat garant voor het ontwikkelen van intelligente innovaties om de openbare wasruimte bij de tijd te houden. Want laten we eerlijk zijn, er worden hoge eisen gesteld aan de moderne sanitaire voorzieningen van nu. En Franke kan dat als geen ander. Neem de PLANOX wasgoot met middenafvoer en opstaande achterrand van 40 mm, zonder kraanplateau. Deze naadloos gelaste wasgoot van chroomnikkelstaal met zijdemat oppervlak heeft een materiaaldikte van 0,8 mm en is ijzersterk. PLANOX wordt standaard geleverd met degelijk bevestigingsmateriaal, vanaf een lengte van 1800 mm zorgt een extra meegeleverd console voor nog meer stevigheid. In diverse lengtes van 600 mm tot 3000 mm. En is er een speciale lengte nodig voor de klus? Dan kan deze op aanvraag geleverd worden.

Handen schoon, droog en fris

Want wie zegt dat een toiletruimte niet uitnodigend kan zijn. Al is het maar om je even op te frissen of je handen lekker te wassen. Natuurlijk wil de gebruiker na afloop een handendroger die is gemaakt van antibacterieel ABS. Zoals de Franke Hands-in handendroger met de opto-elektronisch gestuurde sensor. Even de handen erin en het geavanceerde apparaat wordt automatisch geactiveerd. Met een droogtijd van slechts 7-10 seconden is de gebruiker weer snel klaar om de nodige handen te schudden. Hygiënisch en professioneel.

Eigenschappen

Welke eigenschappen mag je verwachten van deze Franke Hands-in ABS handendroger met HEPA Filter?

  • De luchtsnelheid is instelbaar: 75-100 m/s
  • Automatisch uitschakeling na 25 seconden
  • Warme- of koude lucht
  • Geïntegreerd HEPA filter
  • Capaciteit watertank: 800 ml
  • De afvoer en watertank kunnen separaat gereinigd worden
  • Geluidsniveau 65-69 dB op 1 meter afstand
  • Verwarming 550 W
  • Exclusief kabel en stekker

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details