NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Franke Water Systems | Voor beleving in de sanitaire ruimte

Franke Water Systems | Voor beleving in de sanitaire ruimte

Verrast worden in een openbare sanitaire ruimte? De intelligente oplossingen van Franke Water Systems maken het mogelijk. Dit innovatieve bedrijf ontwerpt en realiseert het onmogelijke. Met slimme armaturen, kranen en sanitaire voorzieningen ontwikkelen zij mooie en complete sanitaire ruimtes. Ze werken daarbij graag samen met professionals. Voor architecten, planners en bouwondernemingen zijn dan ook alle BIM data beschikbaar om de ultieme wasruimte te ontwerpen.

Wastafels van mineraal graniet en roestvrij staal

Het gebruik van roestvrij staal is uitgegroeid tot de huidige standaard voor sanitair. Het is robuust en gemakkelijk te reinigen. Bovendien is het 100% recyclebaar en daarmee een bijzonder voordelig en duurzaam materiaal. De hygiënische eigenschappen van roestvrij staal zorgen er voor dat openbare voorzieningen veilig en schoon blijven. Het materiaal MIRANIT voegt hier nog eens flexibiliteit en veelzijdigheid aan toe. MIRANIT is namelijk een stabiel en breukvast mineraal graniet, met een gladde, poriënvrije en met kunsthars gebonden hoogglans gellaag. Franke Water Systems ontwierp meerdere wastafel lijnen van dit materiaal: flexibel, hygiënisch en gemakkelijk te reinigen.

Modulaire accessoires

Het vinden van mooi en gemakkelijk te reinigen sanitair en accessoires is nog nooit zo eenvoudig geweest. Moderne, functionele en hygiënische accessoires maken het ontwerp van een wasruimte of een openbaar toilet helemaal af. De EXOS, STRATOS en RODAN lijnen voegen een modulair systeem toe met een helder design. Hoogwaardige materialen zoals glas en roestvrij staal worden hierbij mooi samengebracht. Zo is er altijd een oplossing die perfect opgaat in elke architectuur.

Kranen en douches

Automatisch functionerende kranen in verschillende stijlen helpen water en energie besparen in de openbare wasruimte. Een betrouwbare technologie zorgt voor de nodige comfort en veiligheid in deze ruimte met vele gebruikers. De lijn varieert van zelfsluitende en elektronische kranen die aan een netwerk gekoppeld kunnen worden tot een enkelvoudige kraan met extra hygiënische opties. Altijd een passende oplossing.

Ontdek de wereld van Franke Water Systems

Franke Water Systems biedt innovatieve en intelligente oplossingen en een one-stop-shop voor hun partners. Ze zijn een van ’s werelds meest toonaangevende sanitair specialisten en bijzonder trots dat 90% van de producten in eigen fabriek wordt gemaakt. Ze investeren hierbij continu in onderzoek en ontwikkeling en kunnen zo voortdurend hun competenties verbeteren en uitbreiden. De ingenieurs van Franke ontwikkelen innovatieve kranen en systeem technologie voor geavanceerd gebruik in openbare gebouwen en doen dit vanuit de competentie centra in Duitsland en Groot-Brittannië. Franke verkoopt deze geavanceerde producten via een eigen verkooporganisatie en in samenwerking met diverse Franke partners over de hele wereld. De eigen productiefaciliteiten liggen in Duitsland, Groot-Brittannië, Finland, Canada, Polen, Zuid-Afrika, China en de Verenigde Arabische Emiraten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details