Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Nieuws

Gastanks: de flexibele energieoplossing

Fase 3_graafwerken 17 kopiëren
Ook de plaatsing valt goedkoop uit wegens relatief eenvoudig, of het nu om een boven- of ondergrondse gastank gaat.

18 december 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Tekst en beeld Antargaz

Antargaz maakt deel uit van het in 1882 opgerichte UGI Corporation, een beursgenoteerd Amerikaans bedrijf dat wereldwijd gespecialiseerd is in energieoplossingen. Sinds kort levert Antargaz naast gasflessen, aardgas en gas in tanks ook elektriciteit. Het bedrijf is actief in de Benelux sinds de jaren 50 en heeft in al die jaren heel wat expertise opgebouwd. Die expertise deelt Antargaz graag met zijn klanten.

Gastanks: goedkoop en eenvoudig

Gastanks gevuld met propaangas zijn in de eerste plaats een voordelige oplossing, zeker de laatste jaren met de stijgende energieprijzen. Een van de hoofdredenen waarom consumenten ervoor kiezen. Maar ook de plaatsing valt goedkoop uit wegens relatief eenvoudig, of het nu om een boven- of ondergrondse gastank gaat. Een schoorsteen is overbodig, de ketel neemt weinig ruimte in beslag en hij vraagt weinig onderhoud. Een controle om de twee jaar volstaat. Het verhaal stopt natuurlijk niet na de plaatsing. Consumenten genieten bij Antargaz van een complete service: onderhoud, inspectie, leveringen, …

Gastanks moeten voldoen aan de strengste technische eisen.

Wettelijk 100 % in orde

Gastanks moeten voldoen aan de strengste technische eisen. Logisch, want uw klanten of kopers slapen graag op hun twee oren. En ook als installateur wilt u zeker zijn dat ze 100 % wettelijk in orde zijn. Daarom waakt Antargaz erover dat u toegang krijgt tot de benodigde knowhow. De ambitie? Dat installateurs zich ontwikkelen tot professionele experts dankzij een grondige selectie en professionele opleiding. De expertise optimaal delen, daar gaat het om bij Antargaz.

Milieuvriendelijke keuze

Het is natuurlijk in de eerste plaats de consument die beslist, maar ook als werfleider, ontwikkelaar of installateur hebt u een verantwoordelijkheid tegen­over het milieu. Daarom streeft u naar een duurzame oplossing en opteert u voor een energiebron met toekomst. Propaangas is milieuvriendelijker dan de meeste fossiele brandstoffen, genereert minder CO2 en is minder vervuilend voor bodem en water. Bovendien is een gastank perfect combineerbaar met hernieuwbare energiebronnen, zoals een warmtepomp of zonneboiler. Een extra motivatie om te kiezen voor gastanks van Antargaz.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details