Siedle Batibouw

Axiom is verkrijgbaar in verschillende kleuren en modeluitvoeringen. De populaire versie voor de muur zorgt ervoor dat de hele communicatie altijd gemakkelijk toegankelijk is - en nooit in de weg staat.

01:37
27-02-2019

Gateways voor alle situaties

SSS Siedle is gespecialiseerd in parlofonie, videofonie en access controle. Op Batibouw stelt Siedle eigentijdse oplossingen voor meer comfort en betere communicatie voor. De bezoeker kan er kennis maken met innovatieve oplossingen zoals de Smart Gateway, die de toegang tot de digitale wereld opent, en Siedle Axiom: een hypermodern deurcommunicatiesysteem dat dienst doet als videofoon, telefoon en bedieningsplatform voor domoticatoepassingen.

Onze leefwereld is flexibeler en mobieler geworden. De mens volgt de techniek niet meer, maar omgekeerd. Dat verandert ook de verbindingswegen tussen buiten en binnen. Digitale en draadloze technologieën bieden tegenwoordig een ongekende toename van en individuele ontwerpmogelijkheden. De Smart Gateways van Siedle openen de toegang tot de digitale wereld. Ze vormen de basis voor de mobiele deurcommunicatie en combineren de In-Home-Bus met het IP-netwerk. Als hardware-aansluiting verbinden de Smart Gateways het eigen In-Home-Bus-installatiesysteem van Siedle met het IP-netwerk. Zo zijn voor de Smart Gateways zowel de voordelen als de verscheidenheid van beide systemen beschikbaar.

Siedle Batibouw

‘Sinds eind september is de Siedle app ook voor Android-smartphones verkrijgbaar’

 

De Smart Gateways kunnen bij alle In-Home-installaties nadien worden ingebouwd: beide Gateways kunnen naadloos in bestaande In-Home-projecten worden geïntegreerd en breiden hierdoor de installatie uit met mobiele deurcommunicatie en bijkomende functionaliteiten. Om de mobiele video-deurcommunicatie te gebruiken, is een In-Home-installatie met videofunctie vereist.

Beide Smart Gateways verschijnen als ruimtebesparende 6-raster DIN-railapparaten die probleemloos in het verdeelsysteem kunnen worden geïntegreerd.

Siedle Batibouw

Axiom
De bezoeker van Batibouw kan op de stand van Siedle kennis maken met het het hypermoderne deurcommunicatiesysteem Axiom. Axiom kan rechtstreeks op het thuisnetwerk worden aangesloten. Dankzij de Smart Gateway worden alle signalen naar het huisnetwerk gestuurd. Axiom is een echte allrounder: het paneel combineert deurcommunicatie, telefonie en Smart Home-oplossingen. Videobeelden van het deurstation, deurgesprekken en deur openen, telefoniefuncties evenals het schakelen en sturen van gebouwentechniek staan centraal ter beschikking.

Dankzij het uitgekiende, elegante ontwerp wordt deze intelligente technologie bovendien onderdeel van het interieurontwerp. Axiom is verkrijgbaar in verschillende kleuren en modeluitvoeringen. De populaire versie voor de muur zorgt ervoor dat de hele communicatie altijd gemakkelijk toegankelijk is – en nooit in de weg staat.

Siedle Compact
Ook de vernieuwde versie van Siedle Compact is te zien op de stand van Batibouw. Deze compacte deurluidspreker heeft een upgrade gekregen en is nu – voor dezelfde prijs – ook in roestvrij staal beschikbaar. Het nieuwe uiterlijk met de bijpassende grijze huiskleur geeft Siedle Compact een hoogwaardige uitstraling. De bewezen technologie, de compacte afmetingen en de eenvoudige installatie blijven onveranderde voordelen van het deurstation.

Mobiel met Android

De tijd waarin de mobiele deurcommunicatie op Siedle-niveau alleen met iOS-apparaten mogelijk was, is voorbij. Sinds eind september is de Siedle app ook voor Android-smartphones verkrijgbaar.Waar u ook bent: de Siedle app voor Android maakt veilige en comfortabele deurcommunicatie onderweg mogelijk – via WLAN of mobiele verbinding. De kosteloze verbinding wordt gemaakt via de Smart Gateway of de Smart Gateway professional.  

Siedle  hal 09, stand 201

Tekst: Siedle
Beeld: Siedle
Lees meer over: Axiom , Batibouw , Gateways , Siedle

Installatie en Bouw België partners

Sig Air Handlingfotos-persevent_ish_nl-1-kopieren