NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Geberit AquaClean Sela anno 2019

Geberit AquaClean Sela anno 2019

De combinatie van een groot gebruiks- gemak en een tijdloos, elegant design is wat de badkamerproducten van Geberit onderscheidt van alle andere. Het zijn ook dé punten die voortdurend aangepast worden om de concurrentie een stap voor te blijven. Bewijs daarvan is de nieuwe versie van de Geberit AquaClean Sela douche wc.

Beter en nog mooier
Vanaf dag één was de Geberit AquaClean Sela enorm populair bij zowel de installateurs en gebouweigenaars als de eind-gebruikers. Dit is zonder enige twijfel te verklaren door het feit dat deze douche-wc eruit zag als een gewone wc en het tijdloos en elegant design paste in werkelijk elke badkamer.

Omdat Geberit wil blijven vernieuwen én verbeteren, wordt AquaClean Sela vervangen. Het nieuwe model is het resultaat van een andere kijk op minimalistisch design. Komt daarbij dat de douche-wc nog meer en verbeterde functies meegekregen heeft, waardoor het gevoel van welzijn dat geboden wordt, nog hoger is.

AquaClean Sela

Super staaltje van mooi design
De nieuwe Geberit AquaClean Sela is een ontwerp van Christoph Behling. Door zijn heldere kijk en minimalistische design lijkt de AquaClean Sela wel een klein kunstwerk in de badkamer.

Een kunstwerk dat is uitgerust met de laatste technologische snufjes die keer op keer een zachte, intieme reiniging garanderen en zorgen voor een verhoogd gevoel van welzijn.

Wat maakt de nieuwe AquaClean Sela zo bijzonder?
Net zoals alle andere Geberit douche wc’s, voldoet deze versie aan de hoogste kwaliteitsnormen en biedt al de klassieke functies van een Geberit douche-wc. Deze omvatten onder andere de unieke WhirlSpray douchetechniek, die voor een aangename en grondige reiniging zorgt met een zuinig waterverbruik.

Maar er is méér! Dankzij de recent geoptimaliseerde TurboFlush spoeltechniek wordt het wc-keramiek buitengewoon grondig en toch zeer stil gespoeld. Dit betekent dat u de wc op elk moment kunt doorspoelen zonder storende geluiden – zelfs ‘s nachts! De discrete oriëntatieverlichting is voor de gebruiker net licht genoeg om ‘s nachts makkelijk zijn weg naar het toilet en terug naar bed te vinden. De slimme technologie voor de douchefunctie en alle aansluitingen voor stroom en water zijn mooi weggewerkt in het wc-keramiek zelf. Met zijn randloze wc-keramiek zorgt de Geberit AquaClean Sela voor een perfecte hygiëne en is hij veel makkelijker schoon te maken.

AquaClean Sela

Ook de intuïtieve bediening van op afstand is zeker het vermelden waard. Met één hand kunnen alle instellingen eenvoudig uitgevoerd worden. Een druk op de knop volstaat om uw persoonlijke instellingen op te roepen. Net als bij alle douche-wc’s van Geberit, kunnen de functies van de AquaClean Sela ook heel handig met de smartphone worden bediend via de Geberit app.

Bovendien is de nieuwe douche-wc uitgerust met gebruikersdetectie die door middel van een sensor voorkomt dat de douchestraal ongewild wordt geactiveerd.

En last but not least is de Sela nu ook uitgerust met een ontkalkingsfunctie: een speciaal ontwikkeld ontkalkings-programma verwijdert afzettingen van alle onderdelen die met water in aan-raking komen. De ontkalking gebeurt even gemakkelijk als bij een koffie­machine. Op de afstandsbediening en het bedieningspaneel wordt vermeld wanneer een ontkalking nodig is.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details