NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Gebruikerscomfort bieden en de bedrijfskosten verlagen

Gebruikerscomfort bieden en de bedrijfskosten verlagen

Met een brede reeks aan totaaloplossingen (die gericht zijn op het verhogen van de binnenluchtkwaliteit en het comfort, en die tegelijkertijd het energieverbruik optimaliseren), is CIAT in staat om op alle mogelijke vragen van de markt een antwoord te bieden. Het bedrijf zweert trouw bij een aanpak die sterk op kwaliteit is gericht: het bedrijf tracht duurzame en efficiënte systemen voor te stellen, die zowel voldoen aan de huidige normen als anticiperen op de toekomstige.

Al meer dan 80 jaar ontwerpt en produceert CIAT, een belangrijke speler op het gebied van airconditioning en luchtbehandeling, airconditioning­apparatuur bestemd voor verschillende markten zoals hotels, kantoorcomplexen, ziekenhuizen, winkels en industrie. Via zijn fabrieken en onderzoeks- en ontwikkelingscentrum ontwikkelt en innoveert CIAT de technologie voortdurend. Dat laat toe om een hoogwaardig gebruikerscomfort te bieden en tegelijkertijd de bedrijfskosten te verlagen.

Combinatie van producten

Met het concept van ‘totaaloplossingen’ ontwerpt CIAT wereldwijde systemen, die gebaseerd zijn op een combinatie van efficiënte en aangepaste producten. Deze communiceren met elkaar via de verschillende protocollen die op de markt worden gebruikt. De systemen steunen op drie fundamentele pijlers: binnenluchtkwaliteit, comfort en energieoptimalisatie. Het concept van ‘totaaloplossingen’ is gebaseerd op de waterlus, hernieuwbare energie en hoge overdrachtsvloeistof. Water is een uitstekend alternatief voor systemen met beperkte directe expansie wat betreft de hoeveelheid koelmiddelen in gebouwen.

aquaciatpower_ld_3500r_de-haut-kopieren

Aquaciat Power

 

Het hart van de wereldwijde CIAT-oplossing is en blijft warmtepompen-koelunits, of ze nu van het type lucht-water of water-water zijn. Het brede aanbod van deze warmtepompen-koudegroepen stelt CIAT in staat om op alle mogelijke vragen van de markt een antwoord te bieden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: in de categorie lucht-water staan de uitvoeringen Ereba / Aquaciat / Aquaciat Power en Powerciat ter beschikking. De vermogens variëren hierbij van 5 kW tot 1.350 kW. Op vlak van water-water zijn er de versies Dynaciat / Hydrociat en Hydrociat Turbo, met vermogens van 25 kW tot 1.600 kW. Het hele assortiment is Eurovent gecertificeerd.

Aquaciat Power met R32

Om het aanbod aan oplossingen verder te optimaliseren heeft CIAT recent de nieuwste generatie van de lucht-waterwarmtepomp Aquaciat Power met koelmiddel R32 op de markt gebracht. Deze machine kan bij zeer grote koel­capaciteit terugvallen op uitstekende akoestische prestatie. Dit product voldoet automatisch aan de eisen van ERP 2021.

De rest van het lucht-waterassortiment zal binnenkort dezelfde revisie ondergaan. Dit zal CIAT toelaten om zichzelf verder te positioneren als een belangrijke speler in de HVAC-wereld.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details