Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Producten

Geef uw schoorsteen een persoonlijk tintje met Poujoulat

poujoulat_regulart2-1

2 maart 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Tegenwoordig is een schoorsteen niet meer alleen een rookkanaal. De schoorsteen neemt ruimte in, het maakt deel uit van het interieur (van het huis). Het geeft stijl en/of integreert in het decor. De schoorsteen wordt een decoratief element, een persoonlijke keuze. Poujoulat brengt in een catalogus alle mogelijkheden samen om met zijn producten maatwerk te leveren: of het nu gaat om de aanleg van een schoorsteenkanaal, de aansluiting op het verwarmingstoestel of de elementen rond de kachel.

Sinds enkele jaren is personalisatie in de mode… Vandaag de dag personaliseren we en maken we onze decoratie uniek. Rookkanalen zijn geen uitzondering (meer)! Recente technische productontwikkelingen hebben het mogelijk gemaakt aan de verwachtingen van de eindgebruiker te voldoen en zelfs nog verder te gaan! Poujoulat verlegt de grenzen en verrast met nieuwe design onderdelen.

Het nummer 1  merk van metalen rookkanalen breidt zijn aanbod uit en stelt ook originele accessoires voor om van de verwarmingsinstallatie een echt juweel van binnenhuisarchitectuur te maken!

Wilt u een originele, kleurrijke of design schoorsteen ? Laat u inspireren door de nieuwe Poujoulat brochure “Uw gepersonaliseerde schoorsteenkanaal – Diverse designs & kleuren”. Het biedt alle mogelijkheden voor personalisatie.

De brochure is online beschikbaar op www.poujoulat.be   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details