Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Elektrotech

Geïntegreerde installaties leiden tot meer comfort en minder energieverbruik

Intesis_showcase_products kopiëren
De Intesis-producten van HMS Networks zijn belangrijke schakels voor alle integratievraagstukken binnen de Home- & Building Automation.

30 november 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De Intesis-producten van HMS Networks zorgen voor de integratie van alle systemen in een gebouw, met als resultaat een optimaal comfort en energieverbruik.

HMS Networks is een wereldspeler met twintig jaar ervaring in het connecteren van industriële installaties. De Intesis-producten van HMS Networks zijn belangrijke schakels voor alle integratievraagstukken binnen de Home- & Building Automation.

“Elk gebouw is uitgerust met tal van technische installaties, die vaak hun eigen taaltje of protocol spreken”, legt Anton de Koning, salesmanager Intesis bij HMS Networks, uit. “Door het inzetten van standaardprotocollen als BACnet, MODbus , KNX, M-bus, DALI, LON en ASCII is het mogelijk om de volledige integratie van alle systemen te realiseren.”

Intesis biedt een ruim portfolio van AC interfaces aan om de meest gebruikte merken aircosystemen te kunnen koppelen aan de gebouwbeheersystemen.

Integratie aircosystemen

“Aircosystemen zijn grote energieverslinders binnen onze gebouwde omgeving”, gaat Anton de ­Koning verder. “Integratie van deze systemen is dan ook van groot belang om deze energievreters te beheersen.” Intesis biedt een ruim portfolio van AC interfaces aan om de meest gebruikte merken aircosystemen te kunnen koppelen aan de gebouw­beheersystemen via BACnet, MODbus, KNX of ASCII koppeling. “Onze grote sterkte is dat onze airco-gateway op zowat alle grote aircomerken kan toegepast worden. We maken daarbij gebruik van de officiële protocollen die we van de fabrikanten zelf ontvangen hebben”, benadrukt Anton de ­Koning. “Alle gateways van Intesis zijn bovendien eenvoudig te programmeren met de MAPS-tool.”

Cloud interfaces

Daarnaast behoren ook Cloud Interfaces tot het gamma van Intesis, zowel voor aircosystemen als standaardsystemen. De AC Cloud Control  en ST Cloud Control bieden gebruikers de mogelijkheid om volledige controle uit te oefenen over de installaties via een zeer gebruiksvriendelijk Cloud dashboard en een Android of IOS App.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details