Allibert
00:48
23-09-2016

Genieten in landelijke stijl met COVENTRY van Allibert

Ontspannend badcomfort in het rustgevende kader van een ‘country house’? De Coventry collectie van Allibert laat je er helemaal in wegdromen. Met zijn zachte houtkleuren en robuuste maar elegante afwerking, tekent Coventry voor instant retro-wellness in de badkamer.

Het authentieke en natuurlijke Coventry assortiment past perfect in het interieur van de landhuis- of cottagestijl. De eenvoudige rechte lijnen, discrete handgrepen en frontpanelen en spiegels met brede frames, hebben een onmiskenbaar rustgevend effect. In dezelfde filosofie is er voor de wastafel keuze uit hoogwaardig imitatiegraniet, keramiek of polybeton, in inbouw of opbouw, voor een extra retro accent (vierkant, ovaal of rond).

De ingetogen uitstraling doet dan wel denken aan lang vervlogen tijden, de technologie is hedendaags. Denk aan soft closing deuren en lades met dubbele metalen wand, gelamineerd wastafelblad en de spiegel met slimme opbergmogelijkheden aan de achterkant. Coventry is verkrijgbaar in de kleuren ‘es molina’ of ‘es taïga’.

Allibert

Over Allibert
Opgericht in 1930, is Allibert vandaag uitgegroeid tot een totaalontwikkelaar en producent van badkameroplossingen. Van baden, douchecombinaties en wc’s tot meubelen en alle mogelijke accessoires. Allibert heeft 3 productiesites (Frankrijk) en 1 distributievestiging in Nijvel (België) vanwaar Allibert zijn producten in heel Europa verdeelt. Jaarlijks worden er ongeveer 250.000 baden geproduceerd en 2 miljoen producten verkocht, goed voor een omzet van 70 miljoen euro in Europa. Allibert is een merk van de Franse industriële groep Allibert Sanitaire, gespecialiseerd in de productie en verkoop van badkamerproducten en maakt sinds 2004 deel uit van de Israëlische Keter-groep.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: Allibert , Badcomfort , badkamer , Coventry , Nieuws

Installatie en Bouw België partners

FESAH