NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Gevitec is een vertrouwde en gecertificeerde partner voor totaalprojecten in elektriciteit
Zowel de nodige knowhow als tal van vernieuwende oplossingen zitten verweven in de totaalprojecten.

Gevitec is een vertrouwde en gecertificeerde partner voor totaalprojecten in elektriciteit

Gevitec werd in 1990 opgericht door Danny Gevers. Intussen zijn we meer dan 30 jaar verder en telt het bedrijf zo’n 40 medewerkers, actief over de hele Benelux. Zo is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een sterk team van frisse en iets minder frisse, maar zeer ervaren, gezichten. En net dát is het geheim van Gevitec. Een doordachte combinatie van jong bloed en oude rotten in het vak. Twee ingrediënten die een geslaagd recept opleveren om de partners zowel de nodige knowhow als tal van vernieuwende oplossingen aan te bieden.

Gevitec is een vertrouwde en gecertificeerde partner voor totaalprojecten in elektriciteit. En dat van a tot z én 24 op 7. Een persoonlijke en flexibele aanpak zijn twee van hun belangrijkste pijlers. Dankzij de jarenlange ervaring en een voortdurende blik vooruit weten ze de juiste oplossingen aan te leveren voor elk mogelijk project. Denk hierbij vooral aan benzinestations, maar ook kmo’s, automotive, retail, scholen, sporthallen, en culturele centra. Bij Gevitec kun je terecht voor totaalprojecten, gestructureerde bekabeling, verlichting en -studies, IT-projecten, automatisering, CCTV, toegangscontrole en brand- & inbraakdetectie.

Veiligheid staat centraal bij Gevitec.

Evoluties in de sector

Walter van Beylen (directeur Gevitec) licht toe: “Waar we keihard én van in het prille begin op de kar gesprongen zijn, is de installatie van laadpalen. Logisch, een groot deel van ons klantenbestand zijn tankstations. Dus op heel wat locaties moeten een hele zwik laadpalen/snel-laders worden geïnstalleerd. Maar dat kan natuurlijk niet zonder hoogspanningscabines en dát gaat dan weer gepaard met aangepaste bekabeling en leidingen. We zullen ons niet vervelen!”

Safety first

Veiligheid staat centraal bij Gevitec. Zo beschikt het bedrijf niet alleen over een VCA-certificaat, maar worden ze ook bijgestaan door een interne preventieadviseur. “Die aandacht voor veiligheid strekt zich uit over het hele team. Maandelijks organiseert Gevitec een toolboxmeeting om hun medewerkers op de hoogte te brengen van nieuwe procedures of aangepaste veiligheidsmaatregelen. Daarnaast krijgen de teamleden geregeld de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen om de nieuwste tools en technieken onder de knie te krijgen”, besluit Walter.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details