NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Gezonde lucht? Stop met zoeken

Gezonde lucht? Stop met zoeken

B2B

Slim ventileren? Voor elk project de geschikte oplossing
Slim ventileren herken je bij Renson aan de ‘+ in ventilatie’. Die ‘+’ staat voor ventilatie op maat van de omgevingsfactoren én van de persoonlijke behoeftes van de bewoners. Of de keuze dan valt op een systeem D+ met warmteterugwinning (Endura Delta) of C+ (Healthbox 3.0 of Waves) maakt op het einde van de energierekening weinig verschil. Met beide systemen wordt bovendien perfect voldaan aan de eisen energiezuinig bouwen anno 2020. Voor Renson is de keuze voor het ventilatiesysteem er dan ook één in functie van de gebruiker. Kwestie van die optimaal te ontzorgen. Of het dan gaat om nieuwbouw, verbouwingen of totaalrenovatie: Renson heeft voor elk project het geschikte, slimme centrale (Endura Delta / Healthbox 3.0 in combinatie met Invisivent raamverluchtingsroosters) of decentrale ventilatiesysteem (Waves) in huis.

B2C

Wat is slimme ventilatie? En waarom moeten we ventileren? Je ontdekt het hier!
Onze zintuigen worden doorheen de dag constant geprikkeld, maar jammer genoeg waarschuwen ze ons niet als de luchtkwaliteit in huis slecht is. Gezonde lucht is nochtans essentieel in elke woning. Gelukkig kan je daarvoor rekenen op de slimme ventilatie-oplossingen van Renson die automatisch ingrijpen bij dalende luchtkwaliteit. Slimme ventilatie kan bovendien in elke woning geïntegreerd worden. In dit boekje (en ook op Batibouw) ontdek je hoe zo’n slim systeem constant zorgt voor gezonde lucht in huis! Slim ventileren, uitgelegd in 10 stappen. Kinderspel! Zie ook: https://www.renson.eu/nl-be/campagnes/gezonde-luchtkwaliteit

 


NIEUW: Renson Waves (B2B / B2C)

Decentrale ventilatie, ideaal voor renovatie of uitbreiding

Goed nieuws voor woningeigenaars zonder ventilatiesysteem, bij wie de bestaande ventilatie in de badkamer, toilet of keuken defect is, of die een badkamer opknappen, extra toilet of keuken bijbouwen. Renson pakt uit met de Renson Waves, de eerste volautomatische decentrale ventilatie-unit met vocht, VOC- én CO2-meting.

Anders dan bestaande standaard badkamer- of toiletventilators (manueel bediend via een schakelaar, of automatisch gekoppeld aan de lichtschakelaar), stemt de Waves het ventilatieniveau volautomatisch af op het werkelijke vochtgehalte en de geurtjes die hij de klok rond via ingebouwde sensoren detecteert. Naast dit basismodel, is er ook een variant met een extra CO2-sensor verkrijgbaar. De geknipte oplossing om bij een totaalrenovatie zonder ruimte voor ventilatiekanalen tóch volautomatisch te ventileren. Via de app lees je in een oogwenk de kwaliteit van de binnenlucht af, stel je je persoonlijk profiel in of grijp je manueel in wanneer nodig.

Richtprijs (incl. BTW): € 275 voor de Waves met vocht-/VOC-sensor – € 325 voor de Waves met vocht-/VOC- en CO2-sensor

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details