NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Goede reputatie gebruiksvriendelijke dompelpomp leidt tot uitbreiding gamma
‘The easy one for everyone’ is de meer dan terecht gekozen slagzin die KSB gebruikt voor de AmaPorter.

Goede reputatie gebruiksvriendelijke dompelpomp leidt tot uitbreiding gamma

De volledig overstroombare en gebruiksvriendelijke dompelpomp AmaPorter van KSB, om grijs water snel en efficiënt weg te pompen, is voortaan verkrijgbaar in meer maten en varianten. Er kwamen in totaal vier nieuwe uitvoeringen bij.

De volledig overstroombare verticale eentrapsvuilwaterdompelpomp kan overal gebruikt worden om alle soorten vervuild water maar ook slib en vloeistoffen die vaste stoffen bevatten snel en efficiënt weg te pompen.

De AmaPorter van KSB, Duits fabrikant van een breed scala aan pompen en afsluiters die wereld­wijd actief is, staat al vele jaren bekend als oer­degelijk. De volledig over­stroom­bare verti­cale eentraps­vuilwater­dompelpomp kan overal gebruikt worden om alle soorten vervuild water maar ook slib en vloeistoffen die vaste stoffen bevatten snel en efficiënt weg te pompen, zoals in onder­grondse garages, kelder of retentietanks. 

Naast de goeie prestaties kenmerkt ook de gebruiks­vriendelijkheid de AmaPorter-dompel­pomp. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat KSB de AmaPorter-familie nu uitbreidt met meer maten en varianten. De fabrikant maakt zich sterk dat hij met een gamma dat nu 117 in plaats van 113 uitvoeringen telt voortaan voor haast elke situatie waarin grijs water, slib of vloeistoffen met vaste deeltjes dient te worden weggepompt een passende uitvoering heeft.

De AmaPorter-pomp is dankzij de grote motor, de ingebouwde thermische overbelastingsbeveiliging in de wikkeling en de waterdichte gietijzeren behuizing van de dompelmotor onder druk uiterst veilig om te gebruiken.

Bedrijfszekerheid

De bedrijfszekerheid van de AmaPorter-pomp is het resultaat van verschillende ontwerpkeuzes. Zo is ze uiterst veilig om te gebruiken, zelfs in moeilijke omstandigheden, dankzij de grote motor, de ingebouwde thermische overbelastingsbeveiliging in de wikkeling en de waterdichte gietijzeren behuizing van de dompelmotor onder druk. De gecodeerde connector garandeert een veilige aansluiting zonder risico op polariteitsfouten en de grote stromingsdoorsnede (vortexwaaier F) en de dilacator met hoge mechanische sterkte (dilacatorwaaier S) voorkomen verstopping door vaste deeltjes in de verpompte vloeistof. De roestvrij­stalen as en de enkele of dubbele draairichtings­onafhankelijke mechanische afdichting van nano­composiet maken de AmaPorter tot slot ook zeer robuust en duurzaam.

De AmaPorter kan overal gebruikt worden om alle soorten vervuild water maar ook slib en vloeistoffen die vaste stoffen bevatten snel en efficiënt weg te pompen, zoals in ondergrondse garages, kelder of retentietanks.

Gebruiksvriendelijkheid

De gebruiksvriendelijkheid van de AmaPorter schuilt dan weer in het feit dat ze heel gemakkelijk te (de)monteren is bij stationaire opstelling – ook transportabele natte opstelling is mogelijk – door automatische, schroefloze verbinding. De pomp zelf is dankzij roestvrijstalen bouten ook na jarenlang gebruik eenvoudig uit elkaar te halen.

Alle uitvoeringen van de AmaPorter-dompelpomp vallen met hun specifieke eigenschappen en prijs te raadplegen op de website van KSB.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details