NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
GROHE Blue Home nu ook verkrijgbaar met uittrekbare sproeier en app-bediening

GROHE Blue Home nu ook verkrijgbaar met uittrekbare sproeier en app-bediening

Smart home toepassingen zijn trendy hot & happening. Het slimme GROHE Blue Home Connected watersysteem maakt waterplezier nu nog eenvoudiger. Gefilterd plat, licht bruisend of bruisend water stroomt zo uit deze opvallende keukenkraan met de optimale drinktemperatuur. Naast het reeds bestaande Blue Home model brengt GROHE nu ook een versie met een uittrekbare sproeier op de markt. Voor keukenliefhebbers laat deze kraan, met al z’n moderne functies, niets te wensen over!

Veelzijdigheid in vorm en functie

GROHE Blue Home is een revolutie in de keuken voor iedereen die geen tijd wil verspillen aan het kopen van flessenwater en niet wil sleuren met zware kratten. De slanke kranen zijn intuïtief te bedienen en zijn binnenkort verkrijgbaar in chroom, supersteel, hard graphite, brushed hard graphite, warm sunset en brushed warm sunset afwerking. Daarnaast zijn er drie uitloopvarianten die bij elke spoelbak of keuken passen.

GROHE Blue Home staat voor het vergemakkelijken van het dagelijkse leven. Met amper één druk op de knop geeft de kraan je plat, licht bruisend of bruisend water. De Blue Home Connected is verkrijgbaar met en zonder uitrekbare sproeier, die zorgt voor ultieme flexibiliteit. Naast de duo-uitvoering biedt GROHE ook een monomodel aan. Deze versie is met dezelfde intuïtieve bediening uitgerust en kan makkelijk naast een bestaande keukenkraan worden geïnstalleerd.

Ruimtebesparend en eenvoudig te installeren

De GROHE Blue Home startset bestaat uit een mengkraan en een koeler met geïntegreerde filter en CO2-fles. Het watersysteem is compact en past zelfs in de kleinste keuken. De geïntegreerde filter en de CO2-fles kunnen eenvoudig aan de voorkant van het apparaat worden verwisseld.

GROHE Blue bespaart zowel geld als CO2*

Op vlak van duurzame levensstijl scoort GROHE Blue vier keer. Wie het watersysteem gebruikt, drinkt tot 35 procent meer dan iemand die flessenwater drinkt. Ook kan GROHE Blue Home het drinkwaterbudget van een gezin met wel 60 procent verminderen in vergelijking met flessenwater. Privé-waterverbruik kost namelijk ongeveer slechts 15 cent per dag. Verder ligt de CO2-uitstoot zo’n 61 procent lager dan bij flessenwater. Bovendien wordt zo ook plastic en verpakkingsafval gereduceerd.

Evenwichtige levensstijl dankzij de ONDUS app

Een ander voordeel van GROHE Blue Home Connected is de GROHE ONDUS app die het waterverbruik traceert. Bovendien kan die in combinatie met een persoonlijke gezondheids-app helpen om dagelijks voldoende water te drinken. De app zorgt voor grenzeloos waterplezier door gebruikers ruim van tevoren te informeren wanneer de filter- of CO2-flessen vervangen moeten worden. Via een paar kliks op de app worden de items in de GROHE webshop besteld. Een andere nieuwe handige functie is de nieuwe app-gestuurde kraanfunctie, waarmee u de exacte hoeveelheid en het gewenste water kunt instellen, perfect afgestemd op de grootte van het glas.

Het slimme GROHE Blue Home Connected watersysteem maakte reeds heel wat indruk. Zo won het product de prijs “Keukeninnovatie van het jaar 2019” werd het handige alternatief voor flessenwater ook bekroond met de “Golden Award – Best of the Best” als leider in de categorie “spoelbakken en keukeninrichtingen”.

*Onderzoek van Universiteit van Göttingen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details