Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Sanitair

GROHE Professional – dagelijkse steun voor de installateurs van vandaag

Schermafbeelding2022-05-03om11.58.56-9900000000079e3c

10 mei 2022 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel
  • GROHE Professional vereenvoudigt het dagelijkse werk van professionele partners
  • Eenvoudig te installeren en speciaal productportfolio van betrouwbare kwaliteit maakt efficiënte afwerking mogelijk
  • Op maat gemaakt service- en opleidingsconcept biedt ondersteuning voor ervaren en jonge professionals

De sanitaire sector bevindt zich op een kruispunt. Er is een groeiende vraag naar verbeteringen inzake vastgoed als gevolg van milieuoverwegingen en demografische veranderingen. Dit gaat hand in hand met hogere verwachtingen van de consument ten aanzien van design en functionaliteit van zijn leefruimte, en met een toenemende complexiteit van producten die tijdrovend kunnen zijn om te installeren. Hoewel dit een reden tot vreugde zou moeten zijn voor de sanitaire sector, blijkt het eerder een dilemma: gemiddeld loopt 65% van de installatiebedrijven projecten mis door een tekort aan arbeidskrachten. De orderportefeuilles puilen uit maar installateurs kunnen niet aan deze groeiende vraag voldoen.

Dit is waar GROHE Professional ingrijpt met GROHE’s aanbod op maat voor installateurs dat maar één doel voor ogen heeft: het vereenvoudigen van professioneel dagelijks werk.

GROHE Professional bestaat uit een speciale productportefeuille met betrouwbare bestsellers zoals GROHE Eurosmart of eenvoudig te installeren verborgen kampioenen zoals de GROHE Rapido SmartBox, in combinatie met een uitgebreid service- en trainingsconcept, waarvan de nieuwe programma’s GIVE en GROHE + het hart vormen. Als de dagelijkse ondersteuner van de partners van GROHE   merk in de handel en op de bouwplaats, houdt GROHE Professional hen een stap voor op de concurrentie en effent het de weg naar de toekomst van de industrie.

Met GROHE Professional onderstrepen we onze betrokkenheid bij onze professionele partners. Op basis van onze ervaring en expertise hebben we een uitgebreid product- en dienstenpakket samengesteld dat de sanitairbranche oplossingen biedt voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Installateurs zijn de ruggengraat van onze industrie, dus voor ons als betrouwbare partner is het vanzelfsprekend om hen in hun drukke dagelijkse leven zo goed mogelijk bij te staan”, aldus Jonas Brennwald, Leader, LIXIL EMENA en Co.

Iconische bestsellers en verborgen kampioenen: De GROHE Professional portfolio

Om  het dagelijkse werk van installateurs zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken, helpt GROHE Professional een handje met gevestigde bestsellers zoals GROHE Eurosmart, de GROHTHERM thermostaatfamilie, of nieuwe helden achter de wand zoals de GROHE Rapido SmartBox of GROHE Rapid SLX.

Het portfolio, dat door experts over de hele wereld wordt gewaardeerd, is gebouwd op vier eenvoudige merkwaarden: betrouwbare kwaliteit, tijdloos design, innovatieve technologie die toch eenvoudig en snel te installeren is, en – last but not least – duurzaamheid van de productie- tot de gebruiksfase. Deze kwaliteiten maken niet alleen het leven van installateurs eenvoudiger dankzij probleemloze werkzaamheden, maar dragen ook bij aan de klanttevredenheid en daarmee aan meer succesvolle zakelijke relaties op de lange termijn.

Een ander tijdbesparend voordeel van GROHE’s portfolio dat ook bedrijven helpt groeien is de Perfect Match aanpak: De keuken- en badkamerexpert biedt holistische oplossingen die perfect op elkaar aansluiten qua vorm en functie, zoals al staat aangegeven op de duidelijk gelabelde GROHE Professional verpakking. Dit vereenvoudigt niet alleen het consultatieproces, maar biedt ook mogelijkheden voor upselling – om een project uit te breiden tot het creëren van een geheel nieuwe keuken- of badkamerervaring.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details