NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
GROHE Sensia Arena: hét douchetoilet als must-have voor jouw slimme woning

GROHE Sensia Arena: hét douchetoilet als must-have voor jouw slimme woning

> Een slim toilet met dank aan innovatieve technologie en slimme functies als automatisch geurafzuigsysteem, stille spoeling en nachtlampfunctie
>> Extra duurzaam door minder toiletpapiergebruik
>> Vanaf € 3.033

In veel huishoudens zorgen intelligente technologieën dat het wassen, koken en schoonmaken van een leien dakje verloopt. Op deze manier besparen we kostbare tijd én energie. GROHE produceert intelligent sanitair om het leven van mensen gemakkelijker en ecologischer te maken. Dankzij zijn toptechnologische functies is GROHE Sensia Arena hét douchetoilet bij uitstek voor de moderne badkamer.

10-grohe-sensia-arena-vanaf-3033-eurojpg-kopieren

#1: Less is more

Een spreekwoord dat zeker van kracht is bij de GROHE Sensia Arena. Het douchetoilet biedt een enorme meerwaarde op vlak van duurzaamheid: reinigen met natuurlijk water vermindert een op een het gebruik van toiletpapier. Wist je dat op deze manier een huishouden van vier personen jaarlijks zo’n 15 kilogram (!) aan toiletpapier kan besparen?

#2: Weg met onfrisse geurtjes

Het is algemeen geweten dat aangename geuren het welzijn bevorderen. GROHE Sensia Arena is uitgerust met eenautomatisch geurafzuigsysteem. Een beschermende luchtlaag voorkomt het opstijgen van geuren en zuigt ze tegelijkertijd af. De actieve koolfilter reinigt vervolgens de lucht en verspreidt deze achteraf opnieuw in de omgevingslucht. Onaangename geuren zijn dus verleden tijd.

12-grohe-sensia-arena-vanaf-3033-eurojpg-kopieren

#3: Geen licht meer nodig

Gek of geniaal? Dit sublieme douchetoilet komt met eennachtlampfunctie, waardoor jes nachts vlekkeloos de weg naar het toilet vindt. Daardoor hoef je niet onnodig huisgenoten te wekken wanneer je je ’s nachts naar het kleinste kamertje begeeft. Door het zachte licht is er ook geen sprake van verstoring van jouw eigen slaapritme. De extra stille spoeling zorgt ervoor dat iedereen rustig verder kan slapen.

5-grohe-sensia-arena-vanaf-3033-eurojpg-kopieren

#4: Such a gentleman

Staat de toiletbril na de vorige bezoeker nog omhoog? Of vergat die persoon door te spoelen? Helemaal niet fijn om zo je toiletbezoek te beginnen. Dankzij de GROHE Sensia Arena behoren deze storende factoren tot het verleden. Debewegingssensor opent en sluit de toiletbril automatisch, je hoeft het toilet zelfs niet aan te raken. Ook heb je de optie om een automatische spoeling in te stellen, voor de vergeetachtigen onder ons…

#5: Reinigingsassistent

De GROHE Sensia Arena zorgt ervoor dat reinigingsmiddelen en toiletborstels niet langer nodig zijn. Unieke oppervlaktecoating,high-level toiletdesign en sublieme spoelkracht zorgen er samen voor dat zelf de hardnekkigste sporen als sneeuw voor de zon worden weggespoeld.

GROHE Sensia Arena – een (r)evolutionair product op vlak van lichaamsverzorging
Het GROHE Sensia Arena douchetoilet creëert een volledig nieuw gevoel van lichaamsverzorging dat aanpasbaar is aan individuele behoeften. Ook het design is een echt hoogtepunt. Met de haarfijne vormgeving past hij in elke badkamer. Wist je dat, naast de Sensia Arena, GROHE ook een Manuele Bidet Seat aanbiedt als instapmodel in de wereld van de douchetoiletten? Dit kan je snel en eenvoudig monteren (ook in een huurwoning).

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details