Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Nieuws

GROUPE ATLANTIC verstevigt zijn leiderspositie in thermisch comfort in België met de overname van VENTILINE.

Ventilinairdistribution-kopiëren

1 december 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Deze donderdag 25 november heeft GROUPE ATLANTIC de overname afgerond van Ventiline, ventilatie-expert in België. Ventiline, importeur van het merk Orcon (GROUPE ATLANTIC), biedt een volledig gamma ventilatie-systemen die een uitstekende luchtkwaliteit garanderen én energiezuinig zijn, zowel in residentiële als in tertiaire toepassingen. Ventiline, gevestigd in Genk, stelt 17 mensen tewerk.

Met het bedrijf Ventiline zet GROUPE ATLANTIC zijn ontwikkeling in België voort op de ventilatiemarkt door te capitaliseren op zijn merk Orcon. De markt voor residentiële balansventilatie met warmteterugwinning groeit in België met meer dan 10% per jaar. De producten, vervaardigd door GROUPE ATLANTIC Nederland en in België verdeeld door Ventiline, hebben één van de beste rendementen in de EPBD-referentiedatabase voor de Belgische markt.


“De overname van Ventiline zal ons in staat stellen onze aanwezigheid in deze belangrijke en veelbelovende ventilatiemarkt te versterken. De expertise van GROUPE ATLANTIC in het ontwerpen en produceren van oplossingen voor thermisch comfort, gecombineerd met de historische expertise in ventilatie van het Ventiline-team, zal ons in staat stellen verder te groeien, flexibeler te zijn en een nog hoger serviceniveau te garanderen aan onze professionele klanten.” (Michel Donck, Country Manager GROUPE ATLANTIC BELGIUM).

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details