NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Handsfree kranen in opmars

Handsfree kranen in opmars

Als vakman wist u het al lang: een perfecte handhygiëne is onmisbaar. Hoe minder contact, hoe beter. Als gespecialiseerd bedrijf biedt Linum Europe u tal van duurzame handsfree kranen aan.

Er bestaan al lange tijd geschikte oplossingen die toelaten om kranen en handwasbakjes te bedienen zonder dat je hiervoor je handen moet gebruiken. Linum vindt het hoog tijd om haar oplossingen in de schijnwerpers te plaatsen. “We merken immers dat de vraag naar deze oplossingen bij ons sterk toeneemt”, aldus Robbie Naessens, Marketing Manager bij Linum.

Zeker in openbare plaatsen, waar dagelijks talloze mensen gebruik maken van deze faciliteiten, is een optimale handhygiëne een absolute must. ­Wanneer de mensen hun handen niet hoeven te gebruiken om de waterstraal aan en uit te zetten vermindert immers ook het risico op verspreiden van bacteriën.

brochure_sanikit_A4_ITA

Sanikit is een professionele RVS inrichting (grote handwasbak)

 

Elektronisch, met 1 of 2 sensoren

Als ervaren distributeur biedt Linum diverse oplossingen met betrekking tot handenvrij kraangebruik. Zo zijn er de single sensor elektronische kranen van DMP Electronics, die van toepassing zijn in sanitair ruimtes en openbare plaatsen. Deze kranen bieden vele voordelen: waterbesparend, kostenbesparend, snelle reactietijd, perfecte hygiëne. Er zijn talrijke modellen beschikbaar, met batterij of op netspanning.

Een tweede gamma omvat elektronische kranen met dubbele sensor. De Hello Dual Sensor kranen zijn het neusje van de zalm voor zorgeloze handhygiëne. Deze kunnen gebruikt worden in zorginrichtingen of in bedrijfsinfrastructuur, maar ook in de keuken. Deze kraan heeft zowel een ‘Start-Stop’ sensor als een ‘Eco Jet’ vulsensor voor het geval men de handen niet vrij heeft. Bovendien kan de kraan 360° draaien en is ze verkrijgbaar in tal van kleuren.

Immagini 039

Hello-cucina: De Hello dual Sensor kraan.

 

Tot slot zijn ook handwasbakjes onmisbaar in magazijnen, ateliers en voedingszaken. Linum voorziet deze in roestvrijstaal met standaardkraan of met infraroodkraan.

Linum presenteert op haar website een compleet aanbod waarin zowel de installateur van verwarming en sanitair als de installateur van winkelinrichtingen zijn gading kan vinden.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details