NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Hansgrohe stelt zijn laatste nieuwe innovaties voor op Spring Expo

Hansgrohe stelt zijn laatste nieuwe innovaties voor op Spring Expo

Op 12 en 13 juni zal hansgrohe aanwezig zijn op Spring Expo, de nieuwe vakbeurs voor verwarming, sanitair en energie. Voor deze gelegenheid zal het merk zijn laatste nieuwe innovaties voorstellen aan de professionals uit de sector.  

Rainfinity: een ultramoderne douche-ervaring
Voor klanten die op zoek zijn naar een ultramoderne douche-ervaring, lanceert hansgrohe zijn nieuwe douchegamma Rainfinity, een douche die een elegant design en hoogwaardige kwaliteit combineert. Dit gamma won de iF Gold Award op iF Design 2019. Met zijn ronde vorm en de innovatieve wandaansluiting, waardoor de douchearm overbodig wordt, vormt Rainfinity een ware innovatie. De lichtjes gewelfde straalschijven en de onregelmatige plaatsing van de stralen, zorgen voor een nog specialer moment onder de douche. De waterstraal van de Rainfinity beperkt zich niet tot het hoofd en de schouders, maar omhult zachtjes het hele lichaam. De nieuwe wandaansluiting kan worden versteld tussen 10° en 30°, waardoor de douchekop een comfortabele positie garandeert, ook wanneer het haar of het gezicht droog moeten blijven.

Naast het feit dat deze douche een plezier voor het lichaam is, vormt hij ook een streling voor het oog met de moderne kleuren van de hoofddouche en de handdouche. Het moderne oppervlak in elegant mat wit vormt een contrast met de grafietkleurige straalschijf. Ook de nieuwe Showerpipe heeft een moderne look.

Dankzij de Selecttechnologie kan de klant op een eenvoudige manier met één vinger overschakelen van de ene straalsoort naar de andere.

FinishPlus: ontelbare oplossingen voor het ontwerp
Speciaal voor alle trendsetters ontwikkelde hansgrohe het gamma FinishPlus. Een uitgebreide keuze aan metallic tinten en matte kleuren voor keuken- en badkamerkranen zorgen voor een tot in de kleinste details gepersonaliseerd interieur.

Voor alle fans van moderne architectuur en de liefhebbers van Black and White, zijn de kleuren Matt black en Matt white de perfecte oplossing voor een badkamer met stijlvolle, moderne allures. De metallic kleuren Polished gold optic, Brushed black chrome of Brushed bronze, combineren elegantie met een moderne look. Ze vormen een visueel contrast in zowel de meest donkere badkamers als in lichtere ruimtes.

Of het nu gaat om een kamer vol contrasterende kleuraccenten of een eerder elegante, eenvoudige en discrete stijl, de vijf nieuwe afwerkingen van de Metropol en Talis E-lijnen bieden eindeloze designmogelijkheden: Chrome, Matt black, Matt white, Brushed black chrome, Polished gold optic en Brushed bronze.

Spring Expo

Praktische informatie?
Spring Expo vindt plaats op 12 en 13 juni, van 12u tot 22u in Paleis 10 van Brussels Expo.

Wenst u de stand van Hansgrohe op Spring Expo te bezoeken? Neem dan contact op met Marine Hiclet via [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details