NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Hansgrohe wordt totaalaanbieder voor badkamer
ESS hoofdhuis Oldenzaal, Nederland

Hansgrohe wordt totaalaanbieder voor badkamer

De kranen- en douchespecialist profileert zich hierdoor als premium totaalaanbieder van sanitaire oplossingen voor keuken en badkamer. Hansgrohe zorgde er reeds voor dat de aanvoer van water in stijl gebeurt, zo nu ook de afvoer ervan. 

Aanvullend productgamma

ESS is als uitvinder van de Easy Drain douchegoot de grondlegger van het barrièrevrij maken van de badkamer. De inloopdouche is dan ook niet meer weg te denken uit de hedendaagse badkamer.  Het bedrijf produceert naast douche- en designgoten voor vloer en wand ook doucheputten, ruimtebesparende sifons, doucheboards en toebehoren.  

Hansgrohe versterkt hiermee zijn positie als één van de grootste speler op de sanitaire markt en gaat een positieve toekomst tegemoet als premium fabrikant voor de volledige badkamer. Het merk maakt het de consumenten zo steeds eenvoudiger om de badkamer van zijn of haar dromen te realiseren. 

hansgrohe en ESS, een geslaagde match

Dat ESS een productiesite heeft in Duitsland, meerbepaald in Bad Bentheim, is niet de enige overeenkomst met Hansgrohe, afkomstig uit het Zwarte Woud. Beide merken dragen design en kwaliteit hoog in het vaandel. Dat zowel ESS als Hansgrohe meerdere awardwinnende producten in hun gamma hebben die hoogwaardige vormgeving met een gepatenteerde innoverende technologie combineren versterkt alleen maar de band. De verwachting is dan ook dat beide merken elkaar zullen versterken.  

“Hoe deze opportuniteit zich concreet vertaalt naar de Belgische markt, wordt momenteel nog volop bekeken. Het is alleszins een mooie stap om ons productassortiment verder uit te breiden en te evolueren naar een premium totaalaanbieder voor de badkamer”, aldus Bert Dewinter, Managing Director Belux bij Hansgrohe.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details