NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
“Het beste van twee werelden: ventilatiesystemen C en D”

“Het beste van twee werelden: ventilatiesystemen C en D”

Vanaf 2020 wordt E35 de norm, vanaf 2021 zijn ‘BEN-woningen’ dat met een E-peil van 30. De HVAC-sector evolueert dan ook pijlsnel en Duco innoveert mee. De ventilatiespecialist beschikt over een volledig gamma ventilatie-units voor zowel systeem C en D. Kom op vrijdag 22 november naar stand 118 en ontdek het beste van deze twee werelden.

Richting Install Day én richting 2020 brengt Duco het beste van deze twee ventilatiewerelden met enkele nieuwigheden. Met de komst van het nieuwe, elektronische toevoerrooster TronicVent is het nieuwe DucoTronic System, in combinatie met de ventilatiebox DucoBox Focus of DucoBox Silent Connect, een feit. Door slimme vraagsturing op basis van CO2 en vocht wordt er enkel geventileerd waar en wanneer nodig en in de juiste hoeveelheid.

De transitie neigt meer en meer naar energiezuinige systemen en duurzame energiebronnen. Met de ventilatiewarmtepomp DucoBox Eco in hybride opstelling met een CV‑ketel en boilervat naar keuze heeft Duco oog voor de toekomst. Een slim, natuurlijk ventilatiesysteem in combinatie actieve warmteterugwinning.

Een absolute primeur voor het grote publiek van Install Day is de uitbreiding binnen Duco’s ventilatiesystemen met warmterecuperatie. Kom dat zien op stand 118 tijdens Install Day of op één van de andere aankomende beurzen.

Toegang is gratis, maar inschrijven is verplicht: https://bit.ly/33QUupe.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details