NLFR

Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Wever & Ducré zet in op jonge, frisse designs.

Het frivool, trendy en hip productaanbod van Wever & Ducré biedt meerwaarde voor elk interieur

Al geruime tijd staat België niet alleen voor frieten, chocolade en wafels bekend, maar ook voor trendy verlichting. Wever & Ducré zet in op jonge, frisse designs en biedt daarbij een grote kleurvariëteit aan. Het bedrijf is niet voor niets over de hele wereld een klinkende naam als het gaat over designverlichting. Het heeft haar succes te danken aan de vijf kernwaarden waarnaar de naam van het bedrijf verwijst: werken, vernieuwen, enthousiasme, durf en creativiteit.

Wever & Ducré is een Belgische architecturale verlichtingsfabrikant. Het bedrijf uit Kortrijk produceert hoofdzakelijk verlichting voor de residentiële markt, maar daarnaast hebben ze ook een mooi aanbod voor de projectmarkt. De armaturen met een origineel design in diverse materialisaties zijn budgetvriendelijk én bieden flexibiliteit naar installatie toe. 

Voor WIRO zijn zowel pendels, wandarmaturen, staande lampen en tafellampen beschikbaar.

WIRO = wow

Het ambitieuze bedrijf benaderd de markt op een alternatieve, meer organische manier. Ze maken namelijk ‘families’ binnen productgroepen. Een zeer succesvol voorbeeld daarvan is WIRO, waarvoor zowel pendels, wandarmaturen, staande lampen en tafellampen beschikbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat klanten heel eenvoudig kunnen mix & matchen. Dat het er geweldig uitziet, is de kers op de taart.

Creatief met led

Wever & Ducré greep de evolutie van gewone lichtarmaturen naar led met beide handen aan. De ledtechnologie zorgt er namelijk voor dat een fabrikant veel meer mogelijkheden heeft qua ontwerp en design van de armaturen. Alles wordt compacter binnen de wereld van de elektronica waardoor een producent meer kan inspelen op de hedendaagse trends. Ook zorgen de diverse materialisaties voor vernieuwende creativiteit binnen het assortiment.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details