Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Jaarboek

Het frivool, trendy en hip productaanbod van Wever & Ducré biedt meerwaarde voor elk interieur

EREMBODEGEM-024
Wever & Ducré zet in op jonge, frisse designs.

Tekst | Kris Vandekerckhove

Beeld | Wever & Ducré

8 april 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Al geruime tijd staat België niet alleen voor frieten, chocolade en wafels bekend, maar ook voor trendy verlichting. Wever & Ducré zet in op jonge, frisse designs en biedt daarbij een grote kleurvariëteit aan. Het bedrijf is niet voor niets over de hele wereld een klinkende naam als het gaat over designverlichting. Het heeft haar succes te danken aan de vijf kernwaarden waarnaar de naam van het bedrijf verwijst: werken, vernieuwen, enthousiasme, durf en creativiteit.

Wever & Ducré is een Belgische architecturale verlichtingsfabrikant. Het bedrijf uit Kortrijk produceert hoofdzakelijk verlichting voor de residentiële markt, maar daarnaast hebben ze ook een mooi aanbod voor de projectmarkt. De armaturen met een origineel design in diverse materialisaties zijn budgetvriendelijk én bieden flexibiliteit naar installatie toe. 

Voor WIRO zijn zowel pendels, wandarmaturen, staande lampen en tafellampen beschikbaar.

WIRO = wow

Het ambitieuze bedrijf benaderd de markt op een alternatieve, meer organische manier. Ze maken namelijk ‘families’ binnen productgroepen. Een zeer succesvol voorbeeld daarvan is WIRO, waarvoor zowel pendels, wandarmaturen, staande lampen en tafellampen beschikbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat klanten heel eenvoudig kunnen mix & matchen. Dat het er geweldig uitziet, is de kers op de taart.

Creatief met led

Wever & Ducré greep de evolutie van gewone lichtarmaturen naar led met beide handen aan. De ledtechnologie zorgt er namelijk voor dat een fabrikant veel meer mogelijkheden heeft qua ontwerp en design van de armaturen. Alles wordt compacter binnen de wereld van de elektronica waardoor een producent meer kan inspelen op de hedendaagse trends. Ook zorgen de diverse materialisaties voor vernieuwende creativiteit binnen het assortiment.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details