NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Het perfecte partnership in functie van de klant

Het perfecte partnership in functie van de klant

BIA is bijzonder trots de officiële start van de distributie van KOHLER-SDMO stroomgeneratoren in België aan te kondigen sinds 1 januari 2020 en dit zowel voor verkoop als na-verkoop.

BIA steunt daarbij niet alleen op het eigen team dat met meer dan 10 jaar ervaring ruim 800 installaties in België beheert, maar ook op de bestaande partners van KOHLER-SDMO, met name SAGELEC in Wallonië en ANTEC voor Vlaanderen.  KOHLER-SDMO is sinds de jaren 80 in België aanwezig en is een belangrijk en internationaal gerenommeerd producent van generatorsets. De KOHLER-SDMO producten kenmerken zich door hun bijzonder hoog kwaliteitsniveau, uitmuntende prestaties en uiterst concurrentiële Total Cost of Owership.

Perfecte aanvulling

KOHLER-SDMO is een perfecte aanvulling op het assortiment producten en oplossingen en stelt BIA in staat om zich nog steviger te positioneren in de energiesector. Het assortiment omvat generatoren van 1 tot 4200 kVA, compacte draagbare modellen, verhuurproducten en biedt waarschijnlijk één van de ruimste keuzes op de markt voor industriële generatoren.

KOHLER-SDMO is een perfecte aanvulling op het assortiment producten en oplossingen en stelt BIA in staat om zich nog steviger te positioneren in de energiesector.

 

Complete Solution Provider

Als complete solution provider is BIA gespecialiseerd in het uitwerken van totaalprojecten op maat voor industriële noodstroomgroepen. De belangrijkste doelgroepen zijn o.a. datacenters, ziekenhuizen, industriële productiesites, telecom, openbare dienstverlening, residentiele projecten,… kortom elke situatie waarbij permanente stroomvoorziening moet gegarandeerd blijven.

BIA levert sleutel-op-de-deur oplossingen en begeleidt daarbij de klant gedurende alle fasen van zijn energieproject: van behoefte-analyse tot inbedrijfstelling wordt het volledige projectbeheer opgevolgd. BIA zorgt niet alleen voor de levering en installatie van de stroomgroep maar neemt ook de nodige aanpassingen van de bestaande infrastructuur voor haar rekening.

Dienst-na-verkoop

Ook de dienst-na-verkoop is een belangrijke troef. Voor elke installatie wordt een servicecontract op maat opgesteld met nauwgezette onderhouden zodat deze te allen tijde operationeel blijft. Bovendien staat een mobiel technisch team 24/7 paraat voor onmiddellijke interventies. Een ruime voorraad onderdelen ligt permanent ter beschikking in België en is dus snel beschikbaar.

Ignace Daga, Business Unit Manager Energy bij BIA:  “BIA stelt altijd en overal de klant centraal. Dat is ook waarom wij in alle domeinen van onze activiteiten steevast kiezen voor merken van topniveau. En KOHLER-SDMO is daar een duidelijk voorbeeld van. Ook in onze dienstverlening streven wij naar een optimale klantentevredenheid. Niet alleen voor en tijdens de installatie, maar ook en vooral de vele jaren nadien kan de klant 100% op ons blijven rekenen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details