Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Jaarboek

Het West-Vlaamse CarVal past bedrijfswagens op maat aan

Vrachtwagens_0002
Het ladderlaadsysteem van CarVal maakt het mogelijk om zonder enige inspanning ladders boven op een bedrijfswagen te plaatsen.

Tekst | Kris Vandekerckhove

Beeld | CarVal

19 april 2022 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Bedrijfswageninrichting zit stevig in de lift! Een efficiënt, veilig en ergonomisch ingerichte bedrijfswagen – bestelwagen, lichte of zware vrachtwagen – wordt meer en meer een onmisbare tool voor de mobiele technieker. Rijden met een aantal losse gereedschapskisten en opplooiladder in de koffer is al lang niet meer van deze tijd.

Rijden met een aantal losse gereedschapskisten en opplooiladder in de koffer is niet meer van deze tijd.

Het West-Vlaamse CarVal, gelegen te Vichte, is gespecialiseerd in het op maat aanpassen van bedrijfswagens. Denk hierbij aan het accommoderen/verzwaren van elektriciteit, het plaatsen van handige rekken, lades, signalisatie, …. Carval biedt de mogelijkheid om dit zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van de wagen uit te voeren. Bij elk voertuig wordt nagedacht over de specifieke taken van de technieker en hoe die efficiënter kunnen verlopen.

De Carval Safety Lock is praktisch onverwoestbaar.

Made in Belgium

Lorenz Verbauwhede (CarVal): “We zijn ervan overtuigd dat élke inrichting op maat van de klant kan. Door ons te verdiepen in de job-inhoud van onze klant geven we vorm aan de inrichting. We houden hierbij rekening met sector-gebonden noden, maar ook met de individuele behoeften van de chauffeur/technieker. Dit maakt dat Carval telkens een uniek exemplaar kan uitleveren. Elk onderdeel wordt zelf vervaardigd in het bedrijf te Vichte. Een écht Belgisch product, dus!”

CarVal is ervan overtuigd dat élke inrichting op maat van de klant kan.

Carval Laadladdersysteem

Het ladderlaadsysteem van CarVal maakt het mogelijk om zonder enige inspanning ladders boven op een bedrijfswagen te plaatsen. Dit gebeurt in de uitgeschoven stand van het ladder­laadsysteem. Het is een enorme stap voorwaarts in het creëren van een ergonomische werkomgeving want het beperkt de overbelasting van rug en knieën. Bovendien kan de ladder, in gedaalde toe­stand, vergrendeld worden. Extra tijdwinst is dat de ladder slechts 30 seconden nodig heeft om te dalen en te heffen. 

“En zelfs mocht u twee verschillende ladders nodig hebben, kan ons systeem dit probleemloos aan”, zegt Lorenz.

Bij elk voertuig wordt nagedacht over de specifieke taken van de technieker en hoe die efficiënter kunnen verlopen.

Carval Safety Lock

Carval investeert graag in preventieve maat­regelen en neemt bijzondere voorzorgen tegen crimi­naliteit. Lorenz: “De gewone sloten van voer­tuigen kunnen snel gekraakt worden en tot inbraak leiden. Meestal volgt dan een lang proces via de verzekerings­maatschappij, de politie en de aankoop van nieuw materiaal en/of goederen, … We ontwikkelden daarom de Carval Safety Lock, een uniek hoog­kwalitatief systeem dat preven­tief werkt bij inbraak. Het slot wordt volledig op maat gemaakt en wordt aan de binnenkant van het voertuig bevestigd. Het is praktisch onverwoestbaar. Bovendien is dit systeem enorm duurzaam en onderhoudsvriendelijk!”    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details