Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Nieuws

HMS Networks IEC 62443-4-1 gecertificeerd voor veilig productontwikkelingsproces

1 december 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Het certificeringsproces werd uitgevoerd door TÜV Rheinland ter validatie van een veilig productontwikkelingsproces op het gebied van industriële automatiserings- en besturingssystemen.

Veiligheid door een gecertificeerd ontwikkelingsproces

IEC62443-4-1 is onderdeel van de IEC 62443-4:2018(E) norm die de proceseisen specificeert voor de veilige ontwikkeling van producten voor industriële automatiserings- en besturingssystemen. Het verkrijgen van het IEC62443-4-1 certificaat is een nieuwe stap in het cybersecurity-traject van HMS. Het certificaat bevestigt dat het proces van HMS geschikt is voor veilig productontwerp, technologie voor het communiceren over ‘vulnerability disclosures’ en het vermogen om transparant met klanten samen te werken om hen bij te staan bij het managen van veiligheidsrisico’s. 

Veiligheid staat permanent voorop

“De automatiseringsindustrie heeft partners nodig die technologie en diensten kunnen leveren waarmee de meest waardevolle activa van de gebruikers worden beschermd”, vertelt Timo Van´t Hoff, CPO van HMS. “Als bedrijven zaken doen met HMS, kunnen ze er zeker van zijn dat we veiligheid altijd voorop hebben staan en dat veiligheid continu in ons dagelijks werk is ingebed.” De nieuwe certificering is onafhankelijk uitgevoerd door TÜV Rheinland, en met het verkrijgen van het IEC62443-4-1 certificaat groeit de reeds lange lijst van erkenningen voor het succes van HMS bij het helpen van klanten met het verbeteren van hun cybersecurity op het gebied van industriële automatisering en besturingssystemen.

Voor meer informatie bezoek www.anybus.com

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details