Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Producten

Honeywell Home HCC100 maakt complexiteit eenvoudig

27 januari 2023 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

De HCC100 is een multizone-regeling die de verwarming en koeling individueel regelt in maximaal acht ruimtes in een woning of kantoor. Hij regelt en balanceert het systeem voor een efficiënt energieverbruik en kent een breed scala aan functies waaronder zoneregeling, pompregeling, verwarmings- of koelmodus, intelligente aansturing van de thermische motoren, aansturing opwekker en aansluitdetectie.

Deze alles-in-één-oplossing kan zowel met bedrade als draadloze Honeywell Home thermostaten worden uitgerust. In de combinatie met evohome met wifi biedt de HCC100 nog meer bedieningsmogelijkheden.

De HCC100 past op eenvoudige wijze in zowel bestaande als nieuwe installaties, terwijl de Resideo Pro app de installatie en configuratie eenvoudiger en overzichtelijker maakt.

Door de aangescherpte normen voor energie-efficiënte met als doel de CO2-uitstoot te verlagen, is de toepassing van de HCC100 een slimme keuze in installaties met verschillende, duurzame bronnen en warmte- en koudeopwekkers, zoals cv-ketels en hybride systemen, warmtepompen en het collectief warmte-/koelnet.

Meer informatie over de HCC100 vind je op resideo.com

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details