NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Honeywell Home HCC100 maakt complexiteit eenvoudig

Honeywell Home HCC100 maakt complexiteit eenvoudig

De HCC100 is een multizone-regeling die de verwarming en koeling individueel regelt in maximaal acht ruimtes in een woning of kantoor. Hij regelt en balanceert het systeem voor een efficiënt energieverbruik en kent een breed scala aan functies waaronder zoneregeling, pompregeling, verwarmings- of koelmodus, intelligente aansturing van de thermische motoren, aansturing opwekker en aansluitdetectie.

Deze alles-in-één-oplossing kan zowel met bedrade als draadloze Honeywell Home thermostaten worden uitgerust. In de combinatie met evohome met wifi biedt de HCC100 nog meer bedieningsmogelijkheden.

De HCC100 past op eenvoudige wijze in zowel bestaande als nieuwe installaties, terwijl de Resideo Pro app de installatie en configuratie eenvoudiger en overzichtelijker maakt.

Door de aangescherpte normen voor energie-efficiënte met als doel de CO2-uitstoot te verlagen, is de toepassing van de HCC100 een slimme keuze in installaties met verschillende, duurzame bronnen en warmte- en koudeopwekkers, zoals cv-ketels en hybride systemen, warmtepompen en het collectief warmte-/koelnet.

Meer informatie over de HCC100 vind je op resideo.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details