NLFR

Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

Honeywell vergemakkelijkt het beheer van kleine tot middelgrote gebouwen

  • Het nieuwe gebouwbeheersysteem draait volledig op de cloud en biedt beter inzicht in prestaties van kleine tot middelgrote gebouwen
  • Het beheer van gebouwen is schaalbaar en kan centraal worden uitgevoerd om het comfort voor gebruikers en de operationele productiviteit te verhogen

De Honeywell Small and Medium Building Administrator maakt het mogelijk tot wel 30% aan elektriciteitskosten te besparen en vergroot de zichtbaarheid van prestaties binnen het vastgoedportfolio.[i] Daarnaast helpt het gebouwbeheerders het comfort voor gebruikers te verhogen, de operationele productiviteit te vergroten en de gebouwen optimaal te beheren.

De meeste commerciële gebouwen zijn kleiner dan 4.700 vierkante meter en hebben geen toereikend gebouwbeheersysteem om het energieverbruik te optimaliseren.[ii]  De Honeywell Small and Medium Building Administrator maakt het mogelijk om het verbruik van gebouwen op verschillende locaties te optimaliseren en te voldoen aan de wetgeving. Dit is een positieve ontwikkeling aangezien alternatieve mogelijkheden zoals het gebruik van traditionele, complexe gebouwbeheersystemen voor grote gebouwen of simpelere verwarmings-, ventilerings- en luchtsystemen (HVAC) voor residentiële gebouwen niet gepast zijn.

Het systeem is gebouwd op het Honeywell Forge platform. Hierdoor is Honeywell Small and Medium Building Administrator een plug-and-play toepassing die gebruikers kunnen aanpassen aan hun specifieke wensen. De toepassing is eenvoudig te installeren en gemakkelijk in gebruik voor optimaal inzicht in de efficiëntie en operationele activiteiten binnen het vastgoedportfolio. 

“Bedrijven met een vastgoedportfolio in het klein- en middensegment ervaren momenteel grotere uitdagingen op het gebied van comfort, veiligheid en gezondheid voor de gebruikers,” zegt Peter Fehl, Building Management Systems president bij Honeywell Building Technologies. “Het is belangrijk voor deze bedrijven hun kosten effectief te managen, maar er was nog geen toepassing die dit voor hen vereenvoudigt en centraliseert. Deze bedrijven kunnen met de Honeywell Small and Medium Building Administrator hun operations en continuïteit verbeteren en tegelijkertijd hun energiebesparingen vergroten.”

Honeywell Small and Medium Building Administrator verzamelt data via een draadloos hardware ecosysteem, waaronder: een touchscreen thermostaat, een Smart IO-module en draadloze sensoren die veilig via de cloud, verbonden zijn met een dashboard. Dit dashboard geeft inzicht in de comfortniveaus voor de gebruikers, de operationele productiviteit en portfolio management.

  • Comfort voor gebruikers: Inventariseer mogelijkheden om de gebruikerservaring te verbeteren door middel van een Comfort Index score. Dit belicht elementen die extra aandacht nodig hebben en maakt het mogelijk de temperatuur op afstand te beheren via een mobiele app.
  • Operationele productiviteit: Beperk onverwachte “downtime” tot een minimum met slimme alarmen met sensoren. Deze zijn gericht op de belangrijkste elementen van het bedrijf zoals koelkasten en vriezers.
  • Portfolio management: Houd zicht op gebouwen op verschillende locaties met een centrale, intuïtieve en schaalbare toepassing. Daarnaast maakt de toepassing het eenvoudiger om te zorgen dat alle gebouwen aan de bedrijfseisen voldoen en de lokale wet- en regelgeving naleven. 

Het systeem kan ook waarschuwen voor potentiele verbruiksproblemen. Bijvoorbeeld als een locatie bovengemiddeld verbruikt vertoont of specifieke targets niet haalt. De dashboards van de toepassing tonen de trends en zijn gemakkelijk te raadplegen vanaf een computer of mobile device. 

De Honeywell Small and Medium Building Administrator kan gekoppeld worden aan de beveiligingssuite van de Honeywell MAXPRO cloud toepassing. Gebouwbeheerders hebben door middel van intuïtieve fysieke en software userinterfaces toegang tot videobeveiliging en controle over het gebouw. De Honeywell Small and Medium Building Administrator is ideaal voor gebouwen in het klein- en middensegment, zoals banken, winkels, supermarkten, restaurants, huisartsenpraktijken, en onderwijs- en overheidsinstellingen. Voor meer informatie ga naar https://hwll.co/ye6eu.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details