NLFR

Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Cobber-kranen zijn beschikbaar in maar liefst vijftien finishes, onder andere geborsteld messing.

Hotbath-kranen zijn allesbehalve alledaags en een sieraad in de badkamer of keuken

Hotbath is een Nederlands bedrijf dat bestaat uit een internationaal team van specialisten op het gebied van kraantechnologie, -ontwerp en -productie. De productie zelf vindt plaats rond het Ortameer in Italië. Écht Italiaans vakmanschap, dus!

Het succesverhaal van Hotbath begon met fontein­kraan Dude, maar groeide al snel uit tot een complete serie kranen. Inmiddels bestaat het uit­gebreide assorti­ment uit badkamer-, toilet- en keuken­oplossingen voor zowat elke stijl. Neem bij­voor­beeld de Cobber-serie. Dat is strak Italiaans design, verkrijg­baar in wel vijftien finishes. Zo krijgt elke badkamer en/of keuken een luxueuze uitstraling!

Beeldschoon en stoer

De Cobber-serie staat bekend om het trendy design, waarin kleur en innovatie naad­loos samen­smelten. De kranen in zwarte of mat-witte uit­voering zijn echte eyecatchers. Ze zijn ook verkrijg­baar in de zogenaamde ‘living colours’. Dat zijn kranen zonder oppervlaktebescherming, die door hun uniek patina een eigen leven leiden.

Cobber X en Cobber @work zijn speciale uit­voeringen binnen de kranenserie. De ruwe gravure maakt Cobber X stoer en opvallend in iedere badkamer en keuken. Cobber @work is dan weer een blikvanger met robuuste uitstraling door het tandwiel als handvat.

Innovatief … én duurzaam!

Dankzij het Flower Power System en EcoAir System is elk Hotbath-product niet enkel mooi, maar ook energiebesparend en duurzaam. Het Flower Power System zorgt er namelijk voor dat de kranen koud water geven in de neutrale stand. Zo gaan de kranen dus ongemerkt zuinig om met warm water. Verder zorgen bijna alle douche-sets voor een waterbesparing tot wel 50% dankzij het innovatieve EcoAir System. Dit alles uiteraard zonder in te leveren op comfort, genot en uitstraling.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details