Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Producten

Huis & Wonen Gorinchem compleet uitgelicht met LEDVANCE oplossingen

In het Zuid-Hollandse Gorinchem is gordijnspecialist Huis & Wonen gevestigd. Specialist op het gebied van op maat gemaakte raamdecoraties voor binnen, horren en vloerkleden. Om tegemoet te komen aan de eisen die Huis & Wonen had voor een optimale verlichting van de winkel, kwam men uit bij professionele lichtoplossingen van LEDVANCE.

Project Huis & Wonen Gorinchem NL
Ook de buitengevel werd verlicht met FLOODLIGHT PFM armaturen van LEDVANCE

14 januari 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Voor de verlichting van de showroom, koos men voor LEDVANCE Tracklight Spots die op vele merken 3-fase lichtrails toepasbaar zijn. Deze UGR <16 LED spot met indrukwekkende functionaliteit zorgt ervoor dat grote oppervlakten van de showroom efficiënt worden verlicht en dat de producten goed worden uitgelicht dankzij de zeer goede kleurweergave-index Ra >90. De Tracklight Spot is daarom ideaal voor toepassingen in winkelverlichting. Voor de belichting van de productdisplays bood LEDVANCE een oplossing in de vorm van LED strips, die niet alleen vanwege de zeer eenvoudige montage werden geselecteerd, maar ook om de buitengewone ontwerpmogelijkheden. De LED strips werden in de koven van de productdisplays geplaatst en zorgen dankzij de hoogwaardige en homogene verlichting en de goede kleurweergave (Ra >90) voor het beste effect.

Omdat het pand op sommige plekken tot wel 7 meter hoog reikt, werden er in de nok van de showroom LEDVANCE High Bay DALI armaturen met een decoratieve Refractor geplaatst, aangestuurd door DALIeco BT CONTROL. Deze regelbare lichtcombinatie zorgt voor een prettige showroomsfeer, met als uniek voordeel dat de lichtinstallatie via Bluetooth te bedienen is.

Huis en Wonen in Gorinchem verlicht met LEDVANCE Trackspots

Ook voor andere ruimtes binnen het pand bood LEDVANCE geschikte lichtoplossingen. Zo zijn LEDVANCE Panel 600 armaturen in de kantoorruimte van Huis & Wonen toegepast. Met minimale flikkering dankzij een speciaal elektronisch voorschakelapparaat en UGR <19 zorgen deze armaturen voor optimale werkomstandigheden. In het magazijn werden LEDVANCE Damp Proof Compact armaturen aangebracht met IP66 bescherming. Deze eenvoudig te installeren vochtbestendige armaturen hebben een hoog lichtrendement tot 120 lm/W. En door gebruik te maken van de precieze lichtverdeling van de LEDVANCE Floodlight Performance armaturen, wordt de buitenkant van het pand perfect uitgelicht. Ook voor verdere buitenverlichting rond de parkeerplaats bood LEDVANCE een lichtoplossing in de vorm van robuuste, decoratieve LEDVANCE Outdoor Bollard paalarmaturen.

“De verlichting van LEDVANCE voor Huis & Wonen leverde ons advies en kwaliteit op voor de juiste sfeer”, aldus Jan Walhain, eigenaar Huis & Wonen Gorinchem.

Klik hier voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
0%