Flamco doneert cheque aan Made Blue
00:34
01-01-2017

HVAC-specialist doneert 61 miljoen liter drinkwater aan ontwikkelingslanden

Flamco, producent van kwaliteitsproducten voor verwarming, ventilatie, drinkwater, airconditioning en koeling voor de installatiebranche, heeft een cheque overhandigd aan Made Blue ter waarde van 61.223.200 liter drinkwater. 

Dit is het resultaat van de Airfix-campagne ‘Een liter voor een liter’, waarmee Flamco de humanitaire organisatie Made Blue steunt. Voor elk Airfix expansievat dat Flamco in de periode maart tot en met september 2016 heeft verkocht, wordt nu 1.200 liter schoon drinkwater beschikbaar gesteld in gebieden waar dit niet vanzelfsprekend is. Precies het aantal liter dat een huishouden met een Airfix expansievat op jaarbasis aan waterverlies bespaart.

Made Blue zorgt voor schoon drinkwater d.m.v. waterpomp

“Flamco is trots om water beschikbaar te stellen, dat in andere delen van de wereld hard nodig is,” zegt Maarten van de Veen. “Het is belangrijk om de verspilling van drinkwater tegen te gaan, proper drinkwater te realiseren en zo mensen in ontwikkelingslanden te steunen”.

“Wij willen toegang tot schoon water voor iedereen mogelijk maken”, aldus Frank van der Tang van Made Blue. “Deze donatie van Flamco gaan wij binnenkort investeren in verschillende waterprojecten wereldwijd.”

Tekst en beeld: Flamco

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: Airfix , Flamco , Made Blue , Nieuws

Installatie en Bouw België partners

Zuinige pomp Magna 3 voor het zware werkJan Deklerck legt uit hoe Remeha de EPB-simulatie uitvoerde