Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Sanitair

HYBRIMATIC FINO HYBRIDE URINOIR IN RVS

Met zijn hybride spoelsysteem is het HYBRIMATIC FINO urinoir een echt ecologisch alternatief voor waterloze urinoirs. Het innovatieve detectiesysteem en...

ur_hybrimatic_delabie-kopieren

24 september 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Het ecologisch alternatief voor waterloze urinoirs

Met zijn hybride spoelsysteem is het HYBRIMATIC FINO urinoir een echt ecologisch alternatief voor waterloze urinoirs. Het innovatieve detectiesysteem en de automatische spoeling zorgen voor maximale waterbesparing.

Ongekend en onzichtbaar detectiesysteem

Het hybride detectiesysteem is onzichtbaar van buitenaf en geïntegreerd in het urinoir. De spoeling wordt geactiveerd wanneer vocht in het urinoir gedetecteerd wordt.

Waterbesparing

Het spoelen van een urinoir heeft traditioneel 3 doelstellingen: de urinoirwanden spoelen, het water in de sifon vernieuwen en urinekristallen in de leidingen tegen gaan. Met het HYBRIMATIC FINO urinoir kan er water bespaard worden op het vernieuwen van water in de sifon doordat deze beschikt over een afvoer met membraan, zonder waterslot. Met slechts 7 cl (1 seconde spoeling) kunnen de volledige urinoirwand en het membraan gereinigd worden. Tijdens een periode van intensief gebruik wordt de massamodus geactiveerd. Hierbij gebeurt de spoeling pas na het vertrek van de laatste gebruiker, zodat het waterverbruik beperkt wordt.

Maximale hygiëne

Het ontbreken van manueel contact gaat de overdracht van bacteriën op de handen tegen. De spoeling van de HYBRIMATIC treedt automatisch in werking na het vertrek van de gebruiker. De periodieke hygiënische spoeling vindt elke 24 uur plaats (instelbaar op 12 uur), en laat toe bacteriegroei en verstopping van de leidingen tegen te gaan. Bovendien is het FINO urinoir gemaakt van bacteriostatisch roestvrij staal 304. Het is een legering die eenvoudig schoon te maken is en perfect is aangepast aan de eisen van de openbare sanitaire hygiëne.

Ecologie

In tegenstelling tot de « waterloze » urinoirs heeft de HYBRIMATIC FINO geen chemische en dure producten (zoals vloeibare onderhouds- en reinigingsproducten) nodig. Vervaardigd in rvs, een materiaal dat 100% recycleerbaar is, draagt de HYBRIMATIC FINO bij tot de duurzame ontwikkeling en de bescherming van het leefmilieu.

Gemakkelijke installatie en eenvoudig onderhoud

De toegang tot het besturingssysteem is zowel gemakkelijk als veilig: langs de onderkant van het urinoir. De regelmatige spoeling laat toe de frequentie van onderhoud op het urinoir en het vervangen van het membraan te verminderen.

Vandaalbestendigheid

DELABIE heeft een automatisch spoelmechanisme ontwikkeld, gebaseerd op de detectie van urine. Er is dus geen detectie-oog zichtbaar voor de gebruiker. Het besturingssysteem en de bevestigingen zijn niet toegankelijk voor de gebruiker.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
0%