NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
HYBRIMATIC FINO HYBRIDE URINOIR IN RVS

HYBRIMATIC FINO HYBRIDE URINOIR IN RVS

Het ecologisch alternatief voor waterloze urinoirs

Met zijn hybride spoelsysteem is het HYBRIMATIC FINO urinoir een echt ecologisch alternatief voor waterloze urinoirs. Het innovatieve detectiesysteem en de automatische spoeling zorgen voor maximale waterbesparing.

Ongekend en onzichtbaar detectiesysteem

Het hybride detectiesysteem is onzichtbaar van buitenaf en geïntegreerd in het urinoir. De spoeling wordt geactiveerd wanneer vocht in het urinoir gedetecteerd wordt.

Waterbesparing

Het spoelen van een urinoir heeft traditioneel 3 doelstellingen: de urinoirwanden spoelen, het water in de sifon vernieuwen en urinekristallen in de leidingen tegen gaan. Met het HYBRIMATIC FINO urinoir kan er water bespaard worden op het vernieuwen van water in de sifon doordat deze beschikt over een afvoer met membraan, zonder waterslot. Met slechts 7 cl (1 seconde spoeling) kunnen de volledige urinoirwand en het membraan gereinigd worden. Tijdens een periode van intensief gebruik wordt de massamodus geactiveerd. Hierbij gebeurt de spoeling pas na het vertrek van de laatste gebruiker, zodat het waterverbruik beperkt wordt.

Maximale hygiëne

Het ontbreken van manueel contact gaat de overdracht van bacteriën op de handen tegen. De spoeling van de HYBRIMATIC treedt automatisch in werking na het vertrek van de gebruiker. De periodieke hygiënische spoeling vindt elke 24 uur plaats (instelbaar op 12 uur), en laat toe bacteriegroei en verstopping van de leidingen tegen te gaan. Bovendien is het FINO urinoir gemaakt van bacteriostatisch roestvrij staal 304. Het is een legering die eenvoudig schoon te maken is en perfect is aangepast aan de eisen van de openbare sanitaire hygiëne.

Ecologie

In tegenstelling tot de « waterloze » urinoirs heeft de HYBRIMATIC FINO geen chemische en dure producten (zoals vloeibare onderhouds- en reinigingsproducten) nodig. Vervaardigd in rvs, een materiaal dat 100% recycleerbaar is, draagt de HYBRIMATIC FINO bij tot de duurzame ontwikkeling en de bescherming van het leefmilieu.

Gemakkelijke installatie en eenvoudig onderhoud

De toegang tot het besturingssysteem is zowel gemakkelijk als veilig: langs de onderkant van het urinoir. De regelmatige spoeling laat toe de frequentie van onderhoud op het urinoir en het vervangen van het membraan te verminderen.

Vandaalbestendigheid

DELABIE heeft een automatisch spoelmechanisme ontwikkeld, gebaseerd op de detectie van urine. Er is dus geen detectie-oog zichtbaar voor de gebruiker. Het besturingssysteem en de bevestigingen zijn niet toegankelijk voor de gebruiker.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details