NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
In 2019 krijgen wastafels een kleurtje en bestaan ze uit nieuwe materialen

In 2019 krijgen wastafels een kleurtje en bestaan ze uit nieuwe materialen

Op Batibouw presenteert FACQ, specialist in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen, opnieuw een hele reeks noviteiten voor de badkamer. Geïnteresseerden kunnen op de stand van dit familiebedrijf terecht voor onder meer moderne wastafeltabletten, innovaties voor kleine badkamers, en een hulpmiddel in augmented reality om concrete oplossingen zichtbaar te maken.

FacQ Batibouw

HPL past bij iedere stijl en hoort thuis in elke badkamer.

 

Facq pakt uit met dé trend voor 2019: een wastafel in gekleurd glas of HPL met de uitstraling van marmer, beton of hout. HPL (High Pressure Laminate) is het perfecte materiaal voor vochtige omgevingen. Het is immers bestand tegen vocht en waterdamp, is antibacterieel, kras-, schok- en waterbestendig.

Het nieuwe materiaal dat Inda voorstelt, kan worden verwerkt tot een geïntegreerd wastafelblad (met een hoogte van 1 cm) voor op een basismeubel óf tot een console (met een hoogte van 14 cm) met geïntegreerde wastafel. HPL is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en kan in de badkamer de illusie wekken van hout, natuursteen of marmer. Het materiaal past dus ook bij iedere stijl en hoort thuis in elke badkamer. Een absolute aanrader? Een wastafel met drainagesleuf. Die voert het water op een esthetische manier af

FacQ Batibouw

In 2019 lanceert FACQ een gloednieuwe driedelige spiegel binnen het Reflet-gamma van Sanijura.

 

Fabrikanten Delpha en Sanijura brengen in 2019 hulde aan het moderne wastafeltablet in glas. Het blad in gepolijst glas van Delpha vindt aansluiting bij een bijzonder hippe esthetiek. Het uniforme uitzicht en de delicate, donkere kleur laten het geheel schitteren. Bij Sanijura verleent de wastafel in matglas de badkamer een verfijnde uitstraling. In 2019 wordt het gamma glazen wastafels uitgebreid met twee nieuwe afwerkingen: brons en eucalyptus.

Kleine badkamers
FACQ presenteert op Batibouw ook twee nieuwigheden voor wie een badkamer wil inrichten op een kleine, maar geoptimaliseerde oppervlakte. Trésor van Delpha is een kolomkast die ordelijke en personaliseerbare opbergruimte creëert in de badkamer, het toilet of de wasruimte. Dankzij de spiegel aan de binnenkant van de kolom, is het gemakkelijk om haar en make-up te doen, met alles binnen handbereik. Het meubel kan ook nog worden voorzien van een tweedelige of vergrotende spiegel.

FacQ Batibouw

Het gloednieuwe Reflet-gamma van Sanijura dat FACQ aanbiedt, innoveert de spiegel als centraal element in de badkamer. De nieuwe spiegel Orbe ziet eruit als een oversized ronde vorm, die contrasteert met de gebruikelijke, erg geometrische vormen van onze badkamermeubels. Die nieuwigheid zorgt voor differentiatie en een ongeëvenaard visueel effect.

FacQ Batibouw

Vanaf 2019 zal FACQ het Groene Huis aanbieden in de vorm van een augmented reality hulpmiddel.

 

Het Groene Huis
FACQ beschikt al verschillende jaren over een ‘Groen Huis’ ruimte in haar showrooms. Vanaf 2019 zal FACQ het Groene Huis aanbieden in de vorm van een augmented reality hulpmiddel, waarbij het huis in zijn geheel zal voorgesteld worden met concrete oplossingen voor een zuinigere en milieuvriendelijkere habitat. Dankzij deze nieuwe tool kan de klant door de woning lopen en kamer per kamer kennismaken met de voorgestelde oplossingen.

FACQ  hal 7, stand 211

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details