NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Innovaties voor de IVECO Daily

Innovaties voor de IVECO Daily

ELKE DAG VEILIG, COMFORTABEL EN ZUINIG RIJDEN

In de loop van zijn 40-jarige historiek is de IVECO Daily voortdurend verbeterd. Daardoor staat de rijervaring op het hoogste niveau in de branche. Nu evolueert de bestelwagen opnieuw, met nieuwe intelligente oplossingen voor meer veiligheid en comfort bij iedere rit. Bovendien draagt de Daily met zijn zuinig verbruik en duurzaamheid elke dag bij aan winstgevendheid. So… what’s new?

Veiliger onderweg met IVECO Driver Pal

IVECO Driver Pal is de nieuwe aanspreekbare bijrijder die het leven van de chauffeur vergemakkelijkt. Met de Driver Pal krijgt de chauffeur info over de voertuigstatus, kan hij of zij via spraak met de bestelwagen communiceren en toegang hebben tot IVECO’s connected services via Amazon Alexa. De stembegeleiding zorgt voor navigatie en assistentie, en helpt de chauffeur om ecologischer te rijden. De digitale reisgenoot is goed voor de veiligheid, omdat de bestuurder de handen aan het stuur en ogen op de weg houdt. Handig is ook MYCOMMUNITY, waarmee de chauffeur direct in contact komt met andere bestuurders, om bv. tips of verkeersinfo uit te wisselen. Automatische vertaling lost daarbij taalbarrières op.

Topcomfort met stoelen in traagschuim

Wie tijdens lange werkdagen achter het stuur zit, verdient eersteklas comfort aan boord. De IVECO Daily is de eerste lichte bedrijfswagen met stoelzitting, rugleuning en hoofdsteun van traagschuim. Dit materiaal, oorspronkelijk ontworpen voor NASA-vliegtuigstoelen, is energie-absorberend en zacht. Het vormt zich naar het lichaam, verdeelt het gewicht gelijkmatig en reduceert drukpieken tot 30%. Resultaat: minder vermoeidheid en rugpijn. De hoofdsteun verhoogt de veiligheid, door bij een aanrijding meer energie te absorberen en het whiplasheffect te reduceren.

IVECO Driver Pal helpt de chauffeur om veiliger en ecologischer te rijden.”

Ontspannen rijden met AIR-PRO

De nieuwe Daily pakt uit met een primeur in de sector: de unieke AIR-PRO-luchtvering die zich continu aan de rijomstandigheden aanpast. Het systeem reageert direct op wegdekoneffenheden en berekent elke 10 milliseconden de ideale druk voor elke schokdemper om de optimale reactie te leveren. Alles is eenvoudig te bedienen met een draaiknop in de cabine en makkelijk te controleren op het scherm. Dankzij AIR-PRO rijdt de chauffeur veiliger en meer ontspannen, en is de lading beter beschermd.

Betrouwbaar en rendabel

De Daily is ontworpen voor betrouwbaarheid en een lange levensduur, en ondersteunt zo de winstgevendheid van bedrijven. Met zijn geavanceerde transmissie en efficiënte motor levert hij topprestaties in zijn klasse, gekoppeld aan een laag brandstofverbruik en lage totale voertuigkosten. Zo realiseert de 2,3 liter F1A-motor 6% brandstofbesparing in vergelijking met het vorige model. En de nieuwe transmissie verlengt het onderhoudsinterval omdat er geen olieverversing nodig is gedurende 350.000 km.

Veelzijdigheid en duurzaamheid

Met het breedste gamma in de markt en enorme aanpassingspotentieel is er een Daily voor elke missie. Daarbij is er keuze uit twee zuinige motoren: de 2,3 liter-motor van 116 tot 156 pk en de 3,0 liter-motor van 160 tot 207 pk. De 3,0 liter-motor is ook verkrijgbaar op gecomprimeerd aardgas. De Dailiy CNG bevrijdt bedrijven van de beperkingen van milieuregelgeving zodat ze onbeperkt leveringen kunnen doen in stadscentra en gebieden met veel verkeer. En door biomethaan te tanken met de Daily CNG verkleinen ze hun ecologische voetafdruk met bijna nul CO2-uitstoot.

0,0% Financiering op 1 tot 4 jaar

Geniet via IVECO CAPITAL van 0,0% financiering* op 1 tot 4 jaar bij aankoop van een IVECO Daily 35S & 35C bestelwagen of chassis-cabine.

Tip: In januari 2022 zijn het Daily Discovery Days bij de IVECO-dealer. Dé kans om al deze nieuwigheden van nabij te ontdekken en te genieten van aantrekkelijke voorwaarden.

*Minimum 10% aanbetaling. Opstart dossier bij IVECO voor 31/03/2022. Het uitbrengen van een bindend definitief leasecontract is te allen tijde onder voorbehoud van kredietgoedkeuring door IVECO CAPITAL.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details