Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Automatisering

Innoverende oplossingen rond verbindingstechniek en domotica

batibouw-highlights_foto-kopieren

26 maart 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Batibouw, de jaarlijkse hoogmis voor bouw, renovatie en inrichting, is de jaarlijkse afspraak voor WAGO om in contact te komen met zijn klanten. De firma presenteert er zijn nieuwigheden en verstrekt advies rond het gebruik van zijn producten, en verneemt ook graag van de vakman wat zijn ervaringen op het terrein zijn.    

Hierbij een overzicht van de Wago-highlights op Batibouw:

WAGO 221

De WAGO 221-Serie is nu ook beschikbaar in een 6mm² uitvoering. Deze is ontwikkeld voor toepassingen waarbij een grotere aderdoorsnede nodig is zoals bij, onder meer, de aansluiting van permanent geïnstalleerde apparaten met hogere vermogensvereisten of bij lange laagspanningskringen waarbij een hogere sectie gebruikt wordt om een spanningsval te vermijden.

Dankzij deze reikt WAGO ook hier de oplossing aan om de veiligheid van de elektrische installatie naar het hoogste niveau te brengen.

Bediening via hendel

De bediening via hendel, die alom geapprecieerd wordt, is vanaf heden ook beschikbaar op de WAGO TOPJOB® S rijgklemmen. Het verhoogt het aansluitcomfort op de werf wat resulteert in een snelle, perfecte en dus veilige verbinding.   

De WAGO 221-Serie is nu ook beschikbaar in een 6mm² uitvoering.

 

Domoticaklemmen

Vermits WAGO op de beurs vertoeft tussen belangrijke spelers op het gebied van gebouwenautomatisering, kunnen ook de WAGO-domoticaklemmen natuurlijk niet op het appel ontbreken. Deze zijn specifiek ontwikkeld voor gebruik in een standaard elektrisch verdeelbord en laten toe om uitgaande kringen op te splitsen (1 kring/klem).

Het resultaat is dat zowel de installatie als het ééndraadsschema zeer overzichtelijk worden. Een bijkomend voordeel is dat de elektrische kast in het atelier geprecableerd kan worden. Op de werf moeten dan nog enkel de binnenkomende geleiders aangesloten worden. Wijzigingen aanbrengen kan steeds en eenvoudig. Dit alles geborgd door de bewezen WAGO veeraansluittechniek.

24VDC voeding

Voor de gebruikers van domoticasystemen en LED-verlichting presenteert WAGO ook, ter uitbreiding van de familie WAGO COMPACT DIN-rail voedingen, een zeer compacte modulaire 24VDC voeding die slechts 1 module plaats in het verdeelbord inneemt.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details