NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Save the date: nieuwe Belgische editie van vakbeurs Solar Solutions / Green Heating Solutions op 25 & 26 oktober 2023 in Kortrijk Xpo

Save the date: nieuwe Belgische editie van vakbeurs Solar Solutions / Green Heating Solutions op 25 & 26 oktober 2023 in Kortrijk Xpo

Solar Solutions / Green Heating Solutions Kortrijk

De markt voor duurzame energie groeit enorm. Om installateurs en andere professionals te helpen aan de vraag te voldoen, kunnen zij de nieuwste producten op het gebied van zonne-energie, duurzaam verwarmen, energieopslag en EV-laadinfrastructuur ontdekken tijdens de eerste Belgische editie van de gecombineerde vakbeurs Solar Solutions / Green Heating Solutions. Deze beurs vindt plaats op woensdag 25 & donderdag 26 oktober 2023 in Kortrijk Xpo.

Internationale succesformule

De nieuwe Kortrijkse vakbeurs is de derde editie van een internationale succesformule, die verder de drukbezochte beurzen Solar Solutions Amsterdam en Solar Solutions Düsseldorf omvat. In België wordt intensief samengewerkt met ODE, de Vlaamse organisatie voor duurzame energie, die aanwezig zal zijn met sectorfederaties PV Vlaanderen, het Warmtepomp Platform en het Warmtenetwerk Vlaanderen. Met 125+ exposanten en een verwachte 8.000 bezoekers wordt Solar Solutions / Green Heating Solutions de grootste vakbeurs voor duurzame energie in België.

Handel staat centraal

Handel drijven staat voorop op de nieuwe vakbeurs, die zich richt op het verbinden van (inter)nationale fabrikanten, distributeurs en groothandels met installateurs, adviseurs, ontwikkelaars en andere duurzame professionals in België en Noord-Frankrijk. Op twee seminarpleinen kunnen zij kennis opdoen over de nieuwste innovaties en trends tijdens presentaties van grotendeels onafhankelijke experts. 

Op Solar Solutions vinden bezoekers het breedste aanbod aan efficiënte zonnepanelen, slimme omvormers en installatievriendelijke montagesystemen. Er is ook veel aandacht voor energieopslag voor zowel grootzakelijke als residentiële gebruikers, en voor laadinfrastructuur voor elektrisch vervoer. Op Green Heating Solutions komen alle aspecten van duurzame HVAC aanbod, van (hybride) warmtepompen tot warmtenetten, en van ventilatie tot isolatie.

Smaakmakers

De smaakmakers uit iedere categorie worden getoond op de Innovation Boulevard, de onafhankelijke tentoonstelling van de beste producten die pas recent op de markt zijn verschenen. Het beste product uit iedere categorie zal naar huis gaan met de felbegeerde Best Innovation Award. Bijzondere prijzen zijn ook beschikbaar voor de winnaars van de European Solar Games, een spraakmakende wedstrijd voor installateurs waar zij beoordeeld worden op hun vakmanschap tijdens het installeren van zonnepanelen op een modelwoning.

Stands nu beschikbaar

Solar Solutions / Green Heating Solutions Kortrijk vindt plaats in Kortrijk Xpo, een modern en goed bereikbaar hallencomplex op de grens van Vlaanderen, Wallonië en Frankrijk. Informatie over de kaartverkoop zal later dit jaar gedeeld worden via www.solarsolutionskortrijk.be. Hier is ook informatie beschikbaar over de mogelijkheden om te exposeren op Solar Solutions / Green Heating Solutions Kortrijk.

Contact & informatie

Solar Solutions / Green Heating Solutions is een organisatie van Good! ism Kortrijk Xpo.


Kortrijk Xpo
Annick Pycarelle – Exhibition Manager
annickpycarelle@kortrijkxpo.com
0032 56 24 16 92

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details