NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Investeer in je toekomst én die van je klanten met een hybride verwarmingssysteem
Met een hybride opstelling besparen bewoners tot wel 30 procent op hun energiefactuur.

Investeer in je toekomst én die van je klanten met een hybride verwarmingssysteem

De energieprijzen rijzen de pan uit en gezinnen gaan steeds meer op zoek naar manieren om te besparen. Een hybride verwarmingssysteem biedt hiervoor een gepaste oplossing. Buderus kan installateurs helpen bij het realiserenvan een vlotte installatie, dankzij tal van trainingen op maat in de Buderus Academy.

We zijn met z’n allen op zoek naar manieren waarop we kunnen besparen. De hoge gasprijzen, de onzekerheid rond stookolie en de enorme voorschotten op de elektriciteitsfactuur zorgen ervoor dat gezinnen hun spaarcenten zien slinken. U kent ongetwijfeld het gezegde ‘alle beetjes helpen’. Een hybride verwarmingssysteem van Buderus zorgt meteen voor een grote impact.

In de Buderus Academy krijgt de technicus de nodige expertise mee voor de optimale installatie van een hybride verwarmingsinstallatie.

Gebruiksgemak en personaliseerbaarheid

Met een hybride opstelling – een combinatie van een gas- of stookolie­condensatie­ketel en een warmtepomp – besparen bewoners tot wel 30 procent op hun energiefactuur. Bij koudere temperaturen start de ketel altijd op om op een rendabele manier in de verwarmingsbehoefte te voorzien. Bij warmere temperaturen is het dan weer voordelig de warmtepomp te laten draaien om er het maximale uit te halen.

Een van de grote voordelen van een hybride opstelling: de personaliseerbaarheid van het systeem. Afhankelijk van de gewenste instellingen van de klant kiest het systeem automatisch welk apparaat het meest rendabel is om te verwarmen. Bovendien is dit type systeem ideaal voor renovaties – huizen met weinig isolatie – omdat de ketel het piekverbruik kan dekken met een hoger rendement dan een 100 procent elektrisch systeem.

Buderus Academy: trainingen

De installatie van een hybride verwarmingssysteem is eenvoudig, maar vereist wel de nodige expertise en knowhow. Buderus is al jaren een vaste waarde op de verwarmingsmarkt en bewees gedurende die periode zijn expertise en betrouwbaarheid. Om de installateur de nodige steun te bieden, zet de firma volop in op de eigen Buderus Academy.

Dit state-of-the-art opleidingscenter biedt de installateur tal van gratis opleidingen op maat. Zo krijgt de technicus zorgvuldig de nodige expertise mee voor de optimale installatie van een hybride verwarmingsinstallatie. Van de opstart tot de effectieve installatie, het onderhoud en de herstelling: je leert alles wat je moet weten.

Het hybride systeem kiest automatisch welk apparaat het meest rendabel is om te verwarmen.

Go for green

Kiezen voor een hybride systeem is niet alleen een ecologische stap, maar ook een investering in de toekomst. Niet alleen in je eigen toekomst, maar ook in die van het milieu. Dit verwarmingssysteem voldoet aan alle energievereisten en dankzij het zeer lage gas-/ stookolieverbruik en de hoge energieprestaties in de zomermaanden is het een ideale investering voor de toekomst. Kortom: een win-winsituatie voor iedereen.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details