Kärcher expo Brussel dag van de openbare ruimte
00:32
28-01-2016

Kärcher exposant op Dag van de Openbare Ruimte

Wanneer op 3 en 4 februari 2016 de vakbeurs ‘Dag van de Openbare Ruimte’ in Brussels Expo de deuren opent, tekent ook Kärcher present. Op stand 1.33 in paleis 3 zet de specialist in reinigingsmachines de MC 130 straatveger in de schijnwerpers.

Kärcher voert in zijn assortiment ook een professioneel aanbod van machines voor gemeenten en de openbare ruimte, zoals straatveegmachines, werktuigdragers en zwerfvuilzuigers. Op de 12de editie van deze vakbeurs met seminaries over het ontwerp, onderhoud, beheer en de inrichting van de openbare ruimte, mag Kärcher dan ook niet ontbreken.

‘De MC 130 krijgt een prominente plek op onze stand,’ zegt Kees Wagtmans, managing director van Kärcher N.V. ‘Door het grote toepassingsbereik en de integratie van de gekende Kärcher- technologie, zal deze straatveegmachine vast op heel wat interesse van de bezoekers kunnen rekenen.’

De MC 130 straatveegmachine kan gedurende lange tijd worden gebruikt op onder meer grote parkeerplaatsen, industriële terreinen, voetpaden, (speel)pleinen en in parken, en levert daar uitstekende reinigingsresultaten af.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Installatie en Bouw België partners

Sortimo Workmo Pro-K Award 2016Solarbaby SolarBoy Belsolar