NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Kerstballen na Pasen

Kerstballen na Pasen

Ventilair Group zamelt €3800 in voor Missing You vzw

Kerstmutsen, een strand, live muziek, cocktails & gingerbread cookies. De Hawaiian Christmas Tour van afgelopen vrijdag had het allemaal. De sneukeltocht stond oorspronkelijk gepland in december. Deze kon helaas niet doorgaan. We behielden echter het kerstconcept en gaven die een tropische Hawaiian twist. Maar liefst 140 enthousiaste wandelaars maakten het geheel compleet. Een wandeling van 5km met 5 stops, bijhorende lekkernijen en een gezellige kerstmarkt nadien. We maakten er een echt feestje van. Een feestje voor het goede doel dan wel, want we zamelden maar liefst €3800 in voor Missing You, de vzw die in het teken staat van rouwverwerking bij jonge kinderen. De werkingskosten werden 100% betaald door Ventilair Group. Dat wil zeggen dat het bedrag integraal wordt doorgestort naar Missing You vzw.

Een ding is nu al zeker, de sneukeltocht van Ventilair Group komt terug. We denken nu al na over een nieuwe datum. Sponsors* zijn ook dan opnieuw van harte welkom.

De nieuwe editie zeker niet missen? Schrijf dan hier in voor onze nieuwsbrief!

*Met dank aan alle sponsors van deze editie: FCO Media, Louwers Media Group, Jextra, Techbox, Zquadra, Roelandts, Bakker Aster, PnP, De Rudder & Trustteam.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details