NLFR

Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Gira Esprit toont stijlvol hoogwaardige oppervlakken van echte materialen.

Kleine kunstwerkjes aan de muur

Het schakelprogramma Gira esprit is meer dan alleen een schakelaar. Deze schakelaars zijn geen hinderlijk object op de wand, maar zetten verfijnde accenten in ieder interieur – in de kleur of materiaal dat past in de omgeving. Dit komt zowel door de heldere vorm van de frames als door de buitengewone verscheidenheid aan materialen die voor de oppervlakken zijn gebruikt. De strakke vormgeving zorgt voor een heldere designtaal.

De variant in linoleummultiplex biedt Gira is vervaardigd van hernieuwbare grondstoffen.

Gira Esprit toont stijlvol hoogwaardige oppervlakken van echte materialen. Schakelaars en frames in diverse varianten van glas, diverse metaaldessins en de unieke combinatie van linoleum en multiplex fascineren bouwers en architecten.

Naast aluminium licht goud en roestvrij staal gebor­steld zijn er versies in aluminium, aluminium zwart en aluminium bruin evenals chroom verkrijgbaar.

De variant in linoleummultiplex biedt Gira is vervaardigd van hernieuw­bare grond­stoffen. De linoleumoppervlakken zijn verkrijgbaar in zes ver­schillende kleuren: antraciet, blauw, donker­bruin, lichtbruin, rood en lichtgrijs. Het linoleum is aangebracht op een frame gemaakt van multi­plex panelen – dunne lagen fineer kruislings gerang­schikt, gemaakt van hout uit duur­zaam beheerde bossen in Europa met FSC- of PEFC-certificering. Het linoleumoppervlak bestaat uit natuurlijke en voor 80% zelfs hernieuwbare grond­­stoffen. Deze omvatten lijnzaadolie, boom­hars, kurk, houtmeel en kalksteenpoeder.

Met Esprit Bronze volgt Gira de huidige inrichtingstrend, die steunt op warme tinten die er toch elegant en exclusief uitzien.

Esprit Bronze

Met Esprit Bronze volgt Gira de huidige inrichtingstrend, die steunt op warme tinten die er toch elegant en exclusief uitzien. De metaalachtige indruk zorgt voor een unieke maar tijdloos stijlvolle uitstraling. Het frame is gemaakt van RVS en heeft een flinterdunne maar uiterst robuuste PVD bronzen coating.

Het Gira Esprit programma kan worden gecombineerd met meer dan 300 basiselementen uit het Gira System 55 – het aanbod reikt van de eenvoudige lichtschakelaar via de Gira inbouwradio tot de tastsensor voor de sfeersturing in het slimme huis.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details