NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Klima Vandenbroucke gaat geen uitdaging uit de weg
Klima Vandenbroucke is gespecialiseerd in echte totaalprojecten.

Klima Vandenbroucke gaat geen uitdaging uit de weg

Efficiënte én snelle dienst na verkoop kan perfect van achter de laptop

Klima Vandenbroucke nv is een familiebedrijf met meer dan 75 jaar ervaring. Vakmanschap en service staat hier dan ook al vele decennia centraal. Het bedrijf uit Aalbeke is gespecialiseerd in echte totaalprojecten. Denk hierbij aan klimaatbeheersing en elektrische installaties, over sanitair tot elektriciteit. Het voordeel van het bedrijf is dat ze een complete installatie in functie van de klant kunnen aanbieden. Inclusief volledig geprogrammeerde sturing. Zowel voor particulieren als bedrijven. Bij die laatste gaat het dan vooral over volledige appartements­gebouwen en industrie, zoals commerciële ruimtes en fabriekshallen.

Zowat elke HVAC-installatie die wordt uitgevoerd door Klima Vandenbroucke wordt gerealiseerd met een tot in de puntjes geprogrammeerde PLC-sturing. Via dat systeem lost het bedrijf alle eventuele problemen vanop afstand op. Ventilatie, verwarming en koeling worden op die manier in één programma op maat gemaakt. Helemaal naar wens van de klant.

Elke HVAC-installatie wordt gerealiseerd met een tot in de puntjes geprogrammeerde PLC-sturing.

100 procent ‘in house’ geprogrammeerde sturingen

Efficiëntie primeert, zeker bij Klima Vandenbroucke. Dus als er een project – van architect tot en met uitvoering – wordt aangevat, is het belangrijk dat zelfs de meest gedetailleerde wensen van de klant kunnen uitgevoerd worden. Maar niet alleen uitgevoerd, ook de dienst na verloop is primordiaal. Want Klima Vandenbroucke gaat geen uitdaging uit de weg. Daarom kan het bedrijf snel en efficiënt, vanop afstand, de meeste problemen oplossen. Dat spaart verplaatsing en tijdverlies uit. Want de industrie evolueert snel. HVAC geraakt steeds meer geautomatiseerd, omdat er met minder energie – minder kilowatt, kleinere ketels – meer rendement moet gehaald worden. En daar komen de 100 procent ‘in house’ geprogrammeerde sturingen van Klima Vandenbroucke goed van pas, natuurlijk.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details