NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Koop je drink- en regenwaterfilters voortaan online met ecocheques

Koop je drink- en regenwaterfilters voortaan online met ecocheques

Gebruikers van de elektronische Edenred-ecocheques kunnen voortaan ook onder de rubriek Ecocheques van www.bwtwater.be online een betaling doen voor: magnesiumwaterkannen en bijhorende filterpatronen, herbruikbare drinkflessen, regenwaterfilters en bijhorende filterelementen. Snel, eenvoudig, veilig, en in slechts enkele klikken op weg naar een schonere planeet!

De producten van waterbehandelingsspecialist BWT (Best Water Technology) dragen ontegensprekelijk bij tot een milieuvriendelijkere wereld.

Te beginnen met de regenwaterfilters. Daarmee kan gratis hemelwater in dermate hoge mate gezuiverd worden, dat je ze kan inzetten voor alle toepassingen waarvoor geen drinkwaterkwaliteit nodig is: om het toilet door te spoelen, voor de wasmachine, in de tuin, om te poetsen, om je wagen schoon te maken…  Zo verbruik je al gauw tot 50% minder kraantjeswater. Dat is niet enkel goed voor het milieu, je merkt het ook in je portemonnee. Regenwater bevat bovendien geen kalk, en is daardoor zelfs beter geschikt voor je was en om je auto te poetsen dan leidingwater.

De regenwaterfilters van BWT zijn zodanig kwalitatief, dat ze behalve vuil ook ongewenste geuren en kleuren uit het regenwater verwijderen. Ze filteren namelijk in drie stappen. In een eerste stap wordt alle grof vuil verwijderd, een tweede filter zal fijne zanddeeltjes tegengehouden, en in derde instantie zal de actieve koolfilter ongewenste geuren en kleuren uit het regenwater halen.  

Veel goedkoper, en veel beter voor het milieu

Al even ecologisch zijn de waterkannen van BWT. Ze zorgen ervoor dat je dag in dag uit kan genieten van lekker, geurloos en zuiver drinkwater, rechtstreeks uit de kraan. Water dat veel goedkoper is dan water in flessen, veel beter is voor je rug, en bovendien het milieu niet onnodig belast met plastiek. Met 1 BWT-filterpatroon kan je water filteren dat overeenkomt met tot 120 plastieken flessen van 1 liter! Bovendien verbruiken je elektrische apparaten (waterkoker, koffiezet…) met dit water minder elektriciteit en gaan ze langer mee doordat ze niet meer te lijden hebben onder kalkaanslag.

De waterkannen van BWT kunnen overigens meer dan alleen maar filteren. Dankzij een geïntegreerde, gepatenteerde technologie kan een deel van het calcium in het kraantjeswater vervangen worden door hoogwaardig magnesium, waardoor de hoeveelheid magnesium in het gefilterd water toeneemt. Magnesium is een mineraal dat ons lichaam niet zelf aanmaakt. Extra magnesium in ons drinkwater is niet enkel een belangrijke troef voor onze psychische en fysieke gezondheid, het is ook gunstig voor onze smaakpapillen. Water dat met magnesium is verrijkt, heeft een frissere en zachtere smaak dan kraantjeswater. Naast magnesium kan ook zink aan het gefilterd water worden toegevoegd. Zink is dan weer een mineraal dat onontbeerlijk is voor het immuunsysteem..

Snel en veilig online  

Gezien de belangrijke ecologische voordelen van het recupereren van regenwater en het drinken van kraantjeswater, kunnen de gebruikers van Edenred-ecocheques voortaan ook alle BWT-producten die onder de rubriek ‘Ecocheques’ te vinden zijn, online aankopen: 

• regenwaterfilters en filterpatronen voor deze regenwaterfilters
• waterkannen en filterpatronen voor deze waterkannen
• herbruikbare drinkflessen.

Let wel:

• uitsluitend de elektronische ecocheques van Edenred worden geaccepteerd.
• deze betaalmethode mag niet worden gecombineerd met een andere. Je winkelmandje mag enkel producten uit de rubriek ecocheques bevatten, en je volledige bestelling moet met ecocheques worden betaald.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details